Dveri: Zašto ćute Šešelj, Čanak i DSS?

Print Friendly, PDF & Email

Dveri: Zašto ćute Šešelj, Čanak i DSS?

Njihovi glasovi su važni za ponavljanje izbora 

Nenad Čanak i Vučić

S obzirom da se i predsednički kandidat Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, javno izjasnio da će i njegov predstavnik u RIK-u glasati protiv konačnih rezultata neregularnih i pokradenih predsedničkih izbora, ostali su još samo Vojislav Šešelj, Nenad Čanak i DSS da se javno izjasne.
Bez njihovog glasa vlast nema većinu u RIK-u i predsednički izbori moraju biti poništeni i ponovljeni.

POP VOLLEY JAGODINSKI ODBOJKAŠKI KLUB

Ne razumemo zašto ova tri predsednička kandidata ćute o najvažnijoj temi u Srbiji danas: da li su ovi izbori bili fer i pošteni, ili ne? Ne razumemo ko u opoziciji može da prizna rezultate ovih izbora i da je Vučić pošteno postao predsednik Srbije, izuzev Čedomira Jovanovića i Miroslava Parovića, otvorenih Vučićevih slugu?

Davidov Kalupi-10 popusta do Uskrsa

Ko glasa za konačne rezultate predsedničkih izbora – taj nije opozicija, taj je ubačeni Vučićev čovek u opoziciji, taj je lažna opozicija i tako ga treba tretirati.
Svi znamo da su ovi izbori bili nepošteni, da je birački spisak nesređen, da je medijska neravnopravnost bila maksimalna, da je uputstvo o načinu glasanja na KiM antiustavno, da je pritisak na zaposlene u javnom sektoru i birače uopšte bio neviđen do sada, da se kralo na svakom biračkom mestu na kom su mogli da potkupe ili prevare članove biračkih odbora – ko je taj u opoziciji ko će onda ove predsedničke izbore proglasiti regularnim? Taj svakako nije opozicija već deo Vučićeve ekipe na vlasti.

Lovato auto gas Jagodina -Dejan Nakić

U potpunosti podržavamo zahteve studentskih i omladinskih protesta širom Srbije za smenu Maje Gojković i ostavke odgovornih u RIK-u, REM-u, RTS-u i RTV-u. Ne smemo dozvoliti da izbori u Srbiji ikada više budu ovako neregularni, neslobodni i pokradeni.

Foto Zoom Jagodina

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Related posts