Bodybuilding i fitnes spektakl

Print Friendly, PDF & Email

Bodybuilding i fitnes spektakl

EVEREST CLASSIC CUP 15.04.2017.-Može biti samo jedan!

15.4.2017.godine u 17 .časova u Kulturnom centru u Jagodini -Ul. Knjeginje Milice 25 ,održaće se EVEREST CLASSIC CUP.

Ulaz slobodan za sve posetioce .Dodjite na ovaj spektakl-nećete se pokajati !

This slideshow requires JavaScript.

Jedan od najstarijih takmičara je Jagodinac Rade Panić koji je počeo da se bavi bodybildingom od 2000 godine-što znači da sada kako to on voli da kaže” Slavi punoletstvo tj. 18. godina aktivnog bavljenja bodybildingom “.

POP VOLLEY JAGODINSKI ODBOJKAŠKI KLUB

Na takmičenju u Jagodini slavi svoj 57 nastup na raznoraznim takmičenjima .Bio je član kluba Everest od 2000-2009.godine .Od 2009. godine se samostalno sprema za takmičenja.Član je internacionalne body fitnes federacije reprezentacije Srbije već sedam godina .

Davidov Kalupi-10 popusta do Uskrsa

Iza sebe ima učešće na sedam svetskih prvenstava i jedno evropsko takmičenje,dva mister univerzuma i dva medjunarodna kupa .Ima titulu mister univerzum (najviša titula u amaterskom bodi bildingu ) i osvajanje svetskog kupa u Pančevu prošle godine .
-Bodi bilding je skup način života jer treba mnogo finansija da se ulaže u ishranu ,treniranje i odmor sportiste da bi se postigli vrhunski rezultati .Takodje je potrebno i mnogo odricanja i samodiscipline da bi se postizali vrhunski rezultati u kontinuitetu iz godine u godinu .
-Bavio se fudbalom ,karateom, džudom i džiu džicuom .Sada je u MUP-u zapošljen na poslovima organizacije fizičke obuke zaposlenih u oblasti borilačkih sportova

Foto Zoom Jagodina
  1. godine posle jedne teške povrede na fudbalu svi su mu predvidjali kraj sportske karijere . Jedino je on verovao da može da se oporavi .Uz nadljudske napore on je svoje telo oporavio i svoje najbolje rezultate je zapravo postigao posle te povrede u zadnjih 8. godina .
Lovato auto gas Jagodina -Dejan Nakić

Od tada se bavi samo bodi bildingom i fitnesom .
-Završio je dif (odsek borilačkih sportova ) kod profesora -doktora Zorana Ćirkovića
-Bio je vicešampion Evrope -titula osvojena u Francuskoj-2014.te godine,u Italiji Mister Univerzum-2014.te godine i osvajač svetskog kupa u Pančevu 2016.te godine .
-U planu mu je ove godine i takmičenje na Evropskom i Balkanskom prvenstvu pa se nada da će ove godine zaokružiti 60 nastupa na takmičenjima .
-Nastupa za Relax Gym iz Ćuprije.

APSOLUTNI pobednik takmičenja dobija letovanje u Grčkoj 10 dana za dve osobe.
Sponzor nagrade:
Optimum Travel Jagodina
Kategorije:
– wellness fitness
– bikini fitness -165cm i +165cm
– bodyfitness
– men's physique -178cm i +178cm
– bodyclassic -180cm i +180cm
– veterani BB
– juniori BB -75kg i +75kg
– seniori BB -70kg,-80kg,-90kg+90kg
APSOLUTNA KATEGORIJA
Dobrodošli na još jedan sportski spektakl.

Related posts