Tekst Mislava Horvata koji je uklonio Fejsbuk

Print Friendly, PDF & Email

Tekst Mislava Horvata koji je uklonio Fejsbuk

Glas za Sašu Jankovića – karta za Jasenovac!

Saša Janković o vakcinaciji dece

Zamislite da se u Hrvatskoj pojavi predsjednički kandidat koji kaže da je Oluja bila genocid, a da Krajinu treba vratiti Srbiji, koliko bi taj kandidat minuta preživio ako bi pokušao prošetati centrom Zagreba?

Zamislite da se u Bosni pojavi predsjednički kandidat među Muslimanima koji kaže da su Muslimani napravili genocid nad 3500 Srba u selima oko Srebrenice i da se Republika Srpska mora odvojiti, koliko bi takav kandidat preživio na ulicama Sarajeva?

Foto Zoom Jagodina

Zamislite da se na Kosovu pojavi kandidat koji kaže da su Šiptari otimali organe Srbima i da je Kosova Srbija, koliko bi taj kandidat živio nakon te izjave?

Postoji jedna razlika, sve ove teze koje bi ti zamišljeni kandidati zastupali su istina, a Saša Janković zastupa laži, da je Srebrenica genocid, da su Srbi krivi za rat devedesetih, prizano bi lažnu državu “Kosovo republjik” i još je neki dan uspio okupiti skoro 10 000 takvih istih kao što je i on. Jankoviću su puna usta uređene države, a da je Srbija uređena država sa takvim stavovima ne bi bio kandidat za predsjednika, nego za zatvor ili psihijatriju.

POP VOLLEY JAGODINSKI ODBOJKAŠKI KLUB

Saša Janković je žestoki evrounijata i zagovara ulazak Srbije u Evropsku Uniju što bi upropastilo i ovako krhku srpsku ekonomiju. Sve ono što je Janković naveo kao probleme Srbije: kupljene diplome, partijsko zapošljavanje izvršenja i prisilna iseljenja građana, odlazak mladih iz zemlje… sve to postoji u još većoj mjeri u Hrvatskoj koja je već 4 godine u Evropskoj Uniji. U Hrvatskoj i predsjednik skupštine (sabora) i njegov zamjenik imaju kupljene diplome, članska iskaznica HDZ-a je preduslov za dobijanje posla, nasilna iseljavanja i izvršitelji su svakodnevnica, samo u Njemačku je u dvije godine otišlo sto hiljada mladih iz Hrvatske… sa druge strane, najveća hrvatska korporacija Agrokor propada jer se čak ni uz pomoć države nije u stanju izboriti sa konkurencijom iz zapadne Evrope. Ulaskom u Uniju hrvatska poljoprivreda je uništena, mljekarska industrija je propala. Zbog sankcija Rusiji hrvatski proizvođači voća ne mogu ga tamo izvoziti, nemaju hladnjače u kojima bi toliko voće mogli čuvati, a Evropska Unija im ne dozvoljava da ih prodaju u Hrvatskoj ispod cijene jer bi bili konkurencija proizvodima iz Evropske Unije.

Lovato auto gas Jagodina -Dejan Nakić

Kakav je kandidat Saša Janković dovoljno govori da ga podržavaju svi srpski neprijatelji – ustaše, balije, Šiptari, Trifunović, Đurićko, Biserko, Pavićević… Ljudi koji nam govore da su Srbi krivi za sve ratove, za sve zločine i za sve nesreće od postanka svijeta. Iz tog anti-srpskog narativa izlazi da su Hrvati imali pravo na Jasenovac jer su ih Srbi iritirali samim time što su Srbi. Da su Šiptari imali pravo otimati Srbe radi prodaje organa, jer ako su Srbi krivci i zločinci onda moraju biti kažnjeni. Saša Janković je veća Jelena Milić od Jelene Milić. Za njega su zločinci srpski heroji Mladić i Karadžić koji su se prvi u Evropi suprotstavili islamskim fundamentalistima. Za njega je zločinac heroj general Lazarević koji je branio Srbe od šiptarskih narko-terorista, koji su i ovih dana pokušali izvesti teroristički napad u Veneciji. Jankoviću Kosovo nije Srbija, on Kosovo spominje samo u kontekstu krađe izbora.

Davidov Kalupi-10 popusta do Uskrsa

[mks_pullquote align=”left” width=”800” size=”24” bg_color=”#0066bf” txt_color=”#000000”]Jeste li uopće nekad čuli Jankovića da je prozvao nekog optuženog za zločine nad Srbima? Zašto nikad sa pozicije zaštitnika građana nije podigao svoj glas zbog maltretiranja Srba na Kosovu? Zašto nije prozvao Hrvatsku radi razbijanja ćiriličnih tabli i prebijanja srpskih bogoslova? U trenutku kada su u okruženju na vlasti anti-srpske i kriminalne vlade, klero-fašistička (Hrvatska), teroristička (Kosovo), islamistička (Bosna), mafijaška (Crna Gora), dolazak dokazanog srbofoba Saše Jankovića na vlast bio bi kraj Srbije. U ovakvim geopolitičkim okolnostima, glas za Jankovića je besplatna karta za Jasenovac.[/mks_pullquote]

Sam Janković je ovđe nebitan, on je samo gurnut u prvi plan, nova svinjarija druge Srbije, iza njega stoje svi osvjedočeni mrzitelji svega srpskog: Latinka Perović, Srbijanka Turajlić, Borka Pavićević, Sonja Biserko… i svi (anti)srpski glumci koji su se zbog pomodarstva i konformizma priklonili autošovinističkoj matrici. Glumci poput Đurićka i Trifunovića misle da su jako napredni kad pljuju vlastiti narod, ali ne smetaju im novci tog istog naroda od kojih žive.

Najbolje riješenje za takve je da ih se udari po džepu, onda bi naglo “promjenili stavove”. Dok god u Srbiji bude toliko puno autošovinista oni će nas paralizirati da išta konstruktivno uradimo. Janković i njegovi sljedbenici su u kancerogeno tkivo Srbije, u terminalnoj fazi. Ako se Srbija jednom bude oslobodila ove okupacije i ako napravimo ozbiljnu srpsku državu, sa srpskom paradigmom, narativom i strategijom, buduće genereacije neće vjerovati da su 2017. na izborima izdajnici i strane agenture imale svojeg kandidata.

Nemojte nasjedati na priče Jankovića da bi od Srbije napravio uređenu državu. Sjetite se 5. oktobra kad su došli na vlast ovi koji bi danas uređivali Srbiju, sjetite se otmica, kriminalca u parlamentu, zemunskog klana… jel drogiranje dosovaca u Šilerovoj uređenje Srbije?

Ima jedna karakterna crta kod Srba kojom soroševci i strane službe uvijek manipuliraju. Srbi ne vole autoritete. Ali nemojte dopustiti da vas izvedu na ulicu i da stojite u istom redu sa Sonjom Biserko i Borikom Pavičević. Ipak, uloženo je 100 godina u rasrbljavanje Srba, stotine miliona eura u nevladine organizacije, sva ta propaganda, svo to ludilo i opet se nije moglo skupiti ni 10 000 izdajnika i autošovinista iz cijele Srbije na skupu Saše Jankovića. To budi nadu, da Srbi neće nasjesti ovog puta.

Poručio bi pristalicama Saše Jankovića: vi i tako smrdite kao ustaše, imate smrdigrad Zagreb, pa tamo izađite na trg, tamo vole ustaše, utrpajte sve srpske autošovinste i ustaše u voz i pravo za Zagreb. I ostanite tamo da Srbija konačno odahne od vas.

Još jednom za one kojima nije jasno zašto da ne glasaju za Jankovića:
[mks_pullquote align=”left” width=”800” size=”24” bg_color=”#000000” txt_color=”#ffffff”]- jer ponavlja islamističke laži da je Srebrenica genocid
– jer bi priznao narko-terorističku lažnu državu Kosovo
– jer srpske heroje naziva zločincima
– jer bi đecu davao na usvajanjehomoseksualcima
– jer bi nas izručio istom NATO paktu koju je Srbiju razarao
– jer bi okrenuo Srbiju protiv Rusije
– jer bi i ovo malo srpskih resursa i ekonomije predao strancima da im plati što ga podržavaju[/mks_pullquote]

piše Mislav Horvat, 01.04.2017
P.S. Fejsbuk je ulonio tekst Mislava Horvata

 

Related posts