Protest protiv diktature 2017 – Jagodina(prvi dan )

Print Friendly, PDF & Email

Protest protiv diktature 2017 – Jagodina-(prvi dan )

Grupa mlađih gradjana se večeras u 18. časova  spontano okupila na centralnom gradskom trgu u Jagodini  i izrazila “nezadovoljstvo  izazvano diktaturom budućeg predsedika Aleksandra Vučića “

Stop diktaturi 2017-1 dan

Ovom prilikom želeli su da stave do znanja svim građanima Jagodine kao i žiteljima ostalih gradova da nisu sami. Želimo da napomenemo da su svi učesnici “veliki protivnici politike koju vodi Aleksandar Vučić ” a grupu čine članovi raznih opredeljenja, ali su svi kao danas okupljena grupa, isključivo izašli kao “nezadovoljni građani”, a ne predstavnici drugih stranaka.

Davidov Kalupi-10 popusta do Uskrsa

Sledeći protest će se održati 05.04.2017. godine u 18.h kod Spomenika Oslobodiocu u Jagodini. Danas smo počeli, sve je bilo spontano i odaziv nije bio veliki, ali sutra nastavljamo i ne stajemo dok se naš glas ne bude čuo dovoljno glasno. Podržaćemo ostale gradove najbolje što možemo. Ponesite pištaljke, transparente, megafone ili bilo šta od opreme što imate.

Lovato auto gas Jagodina -Dejan Nakić

Apelujemo na sve učesnike da je ovo skup mirnog tipa i da težimo tome da napravimo neku promenu svojim prisustvom, a ne vandalizmom.

Organizacioni odbor protesta 

POP VOLLEY JAGODINSKI ODBOJKAŠKI KLUB

Related posts