Angel Warriors – Black Hornets 6 : 45

Print Friendly, PDF & Email

Angel Warriors – Black Hornets 6 : 45

Gosti iz Jagodine odneli ubedljivu pobedu na vrelom terenu u Čačku .

Rezultat ne pokazuje pravu dramu koja se odigravala na terenu .Čačani su oduvek bili nezgodna ekipa za Jagodince i Jagodinci su znali da izgube od njih sa ogromnim negativnim saldom.

I sada je ekipa iz Čačka bila nezgodan protivnik što i pokazuje kretanje rezultata .
Prva četvrtina je protekla bez pogodaka jer su obe ekipe igrale oštro na granici prekida utakmice .Bilo je tu koškanja ,nedozvoljenog udaranja i stalne svađe domaćih igrača sa sudijama koji su i na taj način pokušavali da igru preokrenu u svoju korist i nateraju sudije da sviraju u njihovu korist .
Tek sredinom druge četvrtine kada je toplotni udar uzeo dah domaćim igračima ,videlo se koja je ekipa imala bolje pripreme i bolje je bila uigrana .

This slideshow requires JavaScript.

Kvalitet kvoterbeka Jagodinaca ( Rajana Pahosa ) nad kvoterom domaće ekipe se pokazao baš u toj drugoj četvrtini ,jer je prvo Rajan bacio predivnu loptu 22.jarda za resivera Dejana Srećkovića koji je on pretvorio u tačdaun a potom posle greške kvotera domaće ekipe ,loptu je presreo Aleksandar Šterionov i trčanjem od 25. jardi postigao tačdaun .Tim rezultatom od 13:0 za goste se završila druga četvrtina .

POP VOLLEY JAGODINSKI ODBOJKAŠKI KLUB

Čačani su treću četvrtinu započeli slabom i neorganizovanom igrom .Videlo se da u vazduhu visi još neki pogodak Jagodinaca i oni su poentirali nakon pasa odličnog Amerikanca Pahosa. Isti igrač nastavio je da dominira postigavši novi tačdaun, ovoga puta trčanjem i već na pola treće četvrtine bilo je visokih 26 : 0. Velika rezultatska razlika nije ipak bila pravi prikaz stanja, jer su Čačani dosta poena primili nakon svojih grešaka i u par navrata propustili priliku da kazne goste nakon lošijih rešenja u napadu. Na kraju treće deonice bilo je 32 : 0 za gostujući tim, posle još jednog dobrog napada i pasa pomenutog Pahosa.

Foto Zoom-Studio Jagodina

Upali su Ratnici u „crvenu zonu” protivnika, ali je pokušaj Avramovića za tačdaun ipak presečen i u narednom drajvu gosti su povisili na 39 : 0, ponovo pasom Pahosa. Konačno su sredinom poslednje deonice domaćini uspeli da organizuju dobar drajv i posle trčanja Đorđa Avramovića od 5 jardi, usledila je radost domaće publike (39 : 6). Neuspeli pokušaj onside kicka Voriorsa omogućio je Stršljenovima dobru startnu poziciju, koju je najbolji pojedinac susreta Rajan Pahos iskoristio sjajnim pasom od 30 jardi ka svom risiveru Srećkoviću i time stavio tačku na sjajnu partiju i trijumf svog tima 45 : 6.

Lovato auto gas Jagodina -Dejan Nakić

Da su Jagodinci napravili dobar potez dovođenjem kvoterbeka stranca Rajana Pahosa ispostavilo se već na startu šampionata, budući da je Amerikanac bacio čak četiri pasa za tačdaun, a jednom je poentirao i trčanjem. Tačdaun je zabeležio i Bugarin Aleksandar Šterionov trčanjem, odličnom reakcijom odbrane, na listu strelaca se upisao i lajnbeker David Jevremović nakon što je presekao pas Čačana.

Davidov Kalupi-10 popusta do Uskrsa

Glavni trener Andreja Živković, izjavio je da je njegova ekipa današnjom igrom dokazala svim „nevernim Tomama” da su ipak glavni konkurent za osvajanje Druge lige, te da se reorganizacija kluba pokazala kao pravi potez.

– Utakmicu smo odigrali s rosterom od samo 20 igrača (zbog povrede, odsustva iz zemlje), ali kako sezona bude odmicala, roster će biti brojniji i snažniji. Pravili smo „mentalne greške” i dva puta gubili loptu duboko unutar „crvene zone”. Ipak, ponosan sam na svoje momke, posebno na šest linijaša koji su izneli celu utakmicu, a i na sve novajlije koji su danas debitovali u seniorskoj konkurenciji – istakao je Andreja Živković, dodavši da se njegov tim već sada usmerava na naredni duel.

Mesto: Čačak, FK BIP
Datum i vreme: 2. april, 14.00 h
Sudije: Ž. Mančić (R), D. Obradović (U), A. Banković (HL), D. Milovanović (LJ), D. Rakić (FJ), D. Petrović (SJ), D. Ranković (BJ)
Kretanje rezultata:
ANGEL WARRIORS (ČA) vs BLACK HORNETS (JA) 6 : 45 (KRAJ)
1/4 – 0 : 0
2/4 – 0 : 13
0 : 7 – pas 22 yd, Rajan Pahos, za Dejana Srećkovića; PAT Vladimir Nakić
0 : 13 – Aleksandar Šterionov, presečen pas 25 yd; PAT neuspešan
3/4 – 0 : 19
0 : 20 – pas 42 yd, Pahos za Bogdana Pavlovića; PAT Nakić
0 : 26 – trčanje 35 yd, Pahos; PAT neuspešan
0 : 32 – David Jevremović, presečen pas 50 yd; PAT izblokiran
4/4 – 6 : 13
0 : 39 – pas 1 yd, Pahos za Milenkovića; PAT Nakić
6 : 39 – trčanje 5 yd, Avramović; TPC neuspešan
6 : 45 – pas 15 yd, Pahos za Srećkovića; PAT neuspešan

FACEBOOK ALBUM SA SLIKAMA

Related posts