STOP PRODAJI ZEMLjE STRANCIMA!

Print Friendly, PDF & Email

STOP PRODAJI ZEMLjE STRANCIMA!

Pod hitno tražiti  produžetak važenja zabrane prodaje obradivog zemljišta strancima radi zaštite domaćih poljoprivrednika.

Srpska Liga -logo

 

Zbog loše ispregovaranog Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) preti nam opasnost da izgubimo najbolje poljoprivredno zemljište i predamo ga u ruke strancima, jer smo se olako obavezali da od 1. septembra ove godine omogućimo svim državljanima zemalja članica EU da, pod istim uslovima kao i naši građani, kupuju oranice i postanu njuhovi vlasnici – upozorava Srpska liga.

Lovato auto gas Jagodina -Dejan Nakić

Podsećajući da su taj sporazum potpisali današnji pokrovitelji predsedničkih kandidata Saše Jankovića i Vuka Jeremića, Tadić, Đelić i ostala kvazidemokratska i lažnoevropska politička ekipa.

Jedino rešenje je da Srbija, po ugledu na neke članice Evropske unije (EU), poput Mađarske i Poljske, traži produžetak važenja zabrane prodaje obradivog zemljišta strancima radi zaštite domaćih poljoprivrednika.

Davidov Kalupi-10 popusta do Uskrsa

..Srpska liga (SL) se pita kako je moguće da bivši zaštitnik građana i aktuelni predsednički kandidat Saša Janković nikada nije stao u zaštitu zloupotrebe verskih prava građana i da nije primetio koliko se manipuliše srpskim narodom i kakvim su sve pritiscima od strane lažnih islamskih, unijatskih i sličnih misionara izloženi, pogotovo Srbi koji žive izvan granica Srbije – kaže Đurđev i podseća da se Srpska liga (SL) zalaže za uvođenje Zakona o zabrani identitetskog inženjeringa i stvaranja veštačkih verskih zajednica i nacija.

Na srpskom etničkog području, u poslednjih sto godina, ovim „inženjeringom“, formirane su tri nove nacije, a preko proizvođenja veštačkih identiteta koji prerastaju u nacionalne, dodatno se podriva jedinstvo srpske nacije i javljaju se glasovi koji traže da se na našoj zemlji nasele nove etničke i verske zajednice, što za posledicu ima i slučajeve islamizacije pojedinaca iz redova srpskog pravoslavnog naroda – zaključuje Aleksandar Đurđev.

Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL)

Jankoviću, bavi se zaštitom prava radnika, a ne metafizikom!

Sve više radnika u Srbiji suočeno je sa gubitkom posla i golom egzistencijom jer tajkuni i sumnjivi investitori nemilice koriste privilegije države Srbije, a ne poštuju ugovorne obaveze i ne isplaćuju plate radnicima zbog čega su zaposleni postali socijalni slučajevi – izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL)

Povodom tragičnog događaja u Fabrici šinskih vozila “Goša“ u Smederevskoj Palanci, gde je jedan radnik izvršio samoubistvo na radnom mestu jer nije imao novca da prehrani svoju porodicu.

Jagodina news pošaljite vest

– Nezamislivo je da su radnici u Srbiji primorani na čin samoubistva jer im poslodavci ne isplaćuju plate i ne plaćaju doprinose za zdravstveno i socijalno osiguranje – kaže Đurđev i dodaje da tajkuni namerno kupuju i upropašćavaju preduzeća, a da nadležne institucije često ili ne reaguju ili, kao u slučaju jedne azijske kompanije u Srbiji, plašeći se da „ne oteraju svemoguće strane investitore“, žmure nad primerima mobinga i obespravljivanja zaposlenih. Posebno se u tom „istakao“, još uvek važeći, zaštitnik građana i predsednički kandidat Saša Janković, čija je obaveza po Ustavu da štiti prava građana i da se bavi njihovim životnim problemima a ne da govori o metafizičkim ljudskim pravima u beograskom “krugu dvojke“.

Related posts