SNS takmičenje -Ko će više da povredi Srbiju i Srbe .

Print Friendly, PDF & Email

SNS takmičenje -Ko će više da povredi Srbiju i Srbe .

Zar je morao baš na taj dan da nam bude gost Šreder.

Nato bombardovanje SRJ

Kažu, izvinio se Šreder zbog NATO agresije. Kažu, žao mu je što je nad Srbima izvršena nepravda. Praštali smo i onima koji se nisu pokajali. Takav smo narod. Široka duša, kratko pamćenje. Uvek na sopstvenu štetu. Ali taman da je nemački kancelar na kolenima došao iz Berlina ne bi time zavredeo da u danu tihovanja – on govori…
Da ima savesti i svesti na srpskoj političkoj sceni – na datum pomena se mitinzi ne bi ni organizovali, kampanja bi stala, a sve misli bile pretočene samo u jednu – pamtimo da nam se ne bi ponovilo.

Lovato auto gas Jagodina -Dejan Nakić

Zar je, braćo i sestre iz Srpske napredne stranke, morao o sudbini naroda i zemlje na godišnjicu agresije da govori baš onaj koji je agresiju zagovarao? Pitam vas, kao Srbe, ne kao stranačke aktiviste, kako možete u istom danu aplaudirati nemačkom kancelaru i oplakivati nevine srpske žrtve?! Kako vam knedla u grlu nije zastala kad srpsku budućnost pominje onaj koji je direktno odgovoran što se nije rodilo dete trudnice Ljiljane Spasić poginule od kasetnih bombi u Nišu?!
Ako je Šreder veliki ekonomski izbavitelj, zar je baš danas morao da nam deli savete?!

Davidov Kalupi-10 popusta do Uskrsa

Kada ostavimo stranačka opredeljenja po strani, pitam vas – zar nismo isti narod, zar nemamo iste prijatelje? Ili vi imate vaše – koji nisu naši.
Kazaćete, pa i DOS bi isto tako, a pitam se da li je ovo takmičenje između vas ko će više da ponizi Srbiju?! Ko će više doprineti kolektivnom autošovinizmu?! Ko će se više diviti našim dželatima?!

Jagodina news pošaljite vest

Ko će manje poštovati sopstvenu istoriju i sopstveni narod?!

Ako jeste – u toj vašoj žestokoj borbi, teško bi se znao pobednik.

Jedino je sigurno da je naše dostojanstvo gubitnik.

A, ne bi smelo biti.

Nikad više.

Milica Đurđević

Related posts