Otvoreno pismo Boška Obradovića Aleksandru Vučiću

Print Friendly, PDF & Email

Otvoreno pismo Boška Obradovića Aleksandru Vučiću.

Dragani Milićević, rođenoj Tovarović iz Pećinaca, ćerki pokojnog Tome Tovarovića, najboljeg srpskog domaćina iz bivše SFRJ, majci, ženi, dao si otkaz u Domu zdravlja samo zato što je član Dveri i što je otvoreno govorila o propasti srpskog sela i srpske privrede.

Lovato auto gas Jagodina -Dejan Nakić

Dragana je radila kao gerontodomaćica i brinula o 65 staraca za 25.000 dinara. Nadam se da si ponosan danas svojom silom i suzama žene i staraca o kojima je brinula.

Slučaj Dragane Milićević jedan je od hiljade primera tvoje buzdovanske vlasti. Za tebe život nema nikakvu cenu i ništa ti nije sveto.

Davidov Kalupi-10 popusta do Uskrsa

Pozivam te da se legitimnim sredstvima boriš za vlast, a da hitno obustaviš mučenje ovog napaćenog naroda, otkaze, pretnje, batinaše, napade na žene ili misliš da je tvoj opstanak na vlasti važniji i veći od nečijeg života?

Dajem ti rok da u ponedeljak, 27.marta 2017. povučeš svoju sramnu odluku, a moj poziv na duel koji pet godina čeka na tvoj odgovor, daje ti priliku da se obračunavaš sa mnom i sa istinom, ili si odlučio da junački u celoj kampanji gaziš žene i ljudske živote. Neka ti je na čast i obraz junački konačna odluka, a mi ćemo preduzeti sve da se svi građani, bez obzira na političku pripadnost, zaštite od tvog zuluma.
Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Related posts