Rock fest u Paraćinu

Print Friendly, PDF & Email

Rock fest u Paraćinu

Paraćinski bendovi Alias i Prioritet, ćićevački Rif i slovenački sastav King fu učestvovaće na prvom Rock festu u Paraćinu koji će biti održan u subotu.

RockFest 2017

Festival koji organizuju Savet za mlade opštine Paraćin i Dom omladine počeće u Pub-u u kasnim popodnevnim satima, a ulaz je slobodan.

Igor Perić, Nemanja Ilić ©RTV Kanal M mart 2017.

 Manifestacija “Rock Fest Paraćin 2017

25.03.2017 | SUBOTA | od 17h | ulaz besplatan

Pozivamo vas da budete gosti prvog Rock Festa u Paraćinu u organizaciji Saveta za mlade opštine Paraćin i Doma omladine Paraćin koji će se, ove godine, održati u prostoru “PUB” Paraćin, Vojvode Mišića 3.

Lovato auto gas Jagodina -Dejan Nakić

Manifestacija je osmišljena sa ciljem da se obezbedi prostor afirmisanim i neafirmisanim mladim muzičarima koji žele da svoj rad i talenat predstave široj publici.
Potrudili smo se da ovogodišnji repertoar zadovolji sve ukuse rock muzike te vam s’ ponosom predstavljamo line up za ovogodišnji Rock Fest (po redosledu nastupa):

  1. ALIAS – Finalista “Ja imam talenat”, paraćinski rock bend mladih muzičara, koji je već naveliko poznat po svojim performansima. Sastav čine bubnjar, basista, gitarista, saksofonista i vokal. Fenomenalni sastsav koji, pored obrada njapoznatijih domaćih i stranih pesama, pravi i svoje stvari.

  2. Riff Band – ćićevački porodični trio gitarista koji će dobiti prostor da pokaže svoj talenat. Sastav čine 3 gitare (otac i 2 sina), mladi umetnici koji rade obrade Doors-a, Peppersa, Metalike.

 

  1. Prioritet Band – mladi akustični četvoročlani sastav iz Paraćina koga čine akustična gitara, tarabuka, kastanjete, muški i ženski vokal.

  2. KING FOO Band – je rock/blues/fusion bend iz Ljubljane, koji svojom divljom sinergijom četvoro već bogato izgrađenih muzičara izvodi kako autorsku muziku, tako i obrade pesama na nekovencionalan nacin.
    Naime, iz Slovenije u Srbiju dolaze na mini turneju pre izdavanja svoje prve ploče, donose brojne nagrade i hitove sa najkvalitetnijih i najpriznatijih festivala i takmičenja ( Slovenska popevka, EMA 2017 etc ) kao i u upoznavanje rodnog kraja pevačice benda, Aleksandre Josic, trećeplasirane takmičarke sezone emisije ”Ja imam talenat” .
    KiNG FOO cine:

Vokal – Aleksandra Josić
Gitara – Peter Hudnik
Bas – Matej Susnik
Bubanj – Rok Golob

Ukoliko ste ljubitelji dobrog rocka, ovo je prava stvar za vas.
Nastojaćemo da svake godine podižemo kvalitet i pomeramo granice i postanemo, pored ostalih stvari, prepoznatljivi i po Rock Festu.

Vidimo se!!

Related posts