Boško Obradović: Aleksandar Vučić je šef političke mafije u Srbiji

Print Friendly, PDF & Email

Boško Obradović:Aleksandar Vučić je šef političke mafije u Srbiji

Razmere velike pljačke naroda i države u Srbiji su ogromne.

mr .Predrag Mitrovič Dveri Leskovac

 

Pljačkaju nas strane banke, pljačkaju nas tajkuni koji duguju za porez, pljačkaju nas strani investitori koji ne plaćaju porez na ostvarenu dobit u Srbiji – rekao je Boško Obradović u Leskovcu.
On je istakao da je najveća pljačka naroda i države, stranačka pljačka i da partijski paraziti nameštaju tendere i drugim stranačkim šemama i kombinacijama nameštaju poslove svojim burazerskim, kumovskim i partijskim firmama.

Lovato auto gas Jagodina -Dejan Nakić

„Na čelu ove političke mafije u Srbiji nalazi se Aleksandar Vučić. Mafijaške poslove vode njegov brat Andrej Vučić i njegov kum Nikola Petrović, koji peru pare preko zajedničkih preduzeća, zajedno sa Nenadom Kovačem, zvanim Neša Roming, nekadašnjim finansijerom Demokratske strane, kumom Nikole Petrovića i sadašnjim finansijerom SNS“ – rekao je Obradović.

Davidov Kalupi-10 popusta do Uskrsa

Obradović je istakao da je dosta više tajkuna koji ne plaćaju porez, stranih investitora, koji ne plaćaju porez na ostvarenu dobit, naših najrazličitijih interesdžija i partijskih parazita, koji pljačkaju ovu državu 27. godina.

„Vreme je za smenu političkih generacija, vreme je za one ljude koji nisu bili na vlasti, koji iza sebe nemaju afere, koji nisu kupili diplome i koji nisu deo ove korumpirane političke elite, koja vlada Srbijom već 27 godina. I zato želim da budem srpski predsednik, a ne MMF-ov, NATO, ili briselski predsednik Srbije. Želim da na prvo mesto u našoj državi dođe domaća privreda i poljoprivreda, domaće banke, a dosta je više favorizovanja stranih investitora i stranih banaka u Srbiji“ – zaključio je predsednički kandidat Dveri.
Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Related posts