Dveri: Vučić i Vulin koriste državne resurse za narkotrgovinu

Print Friendly, PDF & Email

Dveri: Vučić i Vulin koriste državne resurse za narkotrgovinu

Ko sme taj i može -Dveri

Srpski pokret Dveri obaveštava Alekasandra Vučića i njegovog glasnogovornika, Aleksandra Vulina, da prljavim izmišljotinama koje plasiraju protiv našeg predsedničkog kandidata Boška Obradovića ne mogu da nas uplaše, ne mogu da obmanu građane, a još manje mogu da sakriju činjenicu da Vučić i Vulin koriste državne resurse za narkotrgovinu.
Vučićeva desna ruka, Aleksandar Vulin, ostao je na poziciji ministra i nakon što je, krajem januara, otkriveno da je službeno vozilo Vulinovog ministarstva zloupotrebljeno za trgovinu narkoticima, što je jasan pokazatelj da je glavni zaštitnik ovog narkobiznisa Aleksandar Vučić. To je i potvrda naših tvrdnji da Srbijom upravlja mafija čiju okosnicu čine Vučić – Šarić – Stanko Subotić – Đukanović – Beba Popović.

Davidov Kalupi-10 popusta do Uskrsa

Nakon skandala, kada je 25. januara u pomenutom službenom vozilu uhapšen Marko Jablanović, brat tadašnjeg državnog sekretara u Vulinovom ministarstvu Aleksandra Jablanovića, zbog proizvodnje i trgovine narkoticima, nikakve zakonske sankcije nije snosio nijedan službenik u Ministarstvu ili u Vladi, a neko je morao da odobori korišćenje vladinog vozila i da organizuje čitavu akciju. To je potvrda tragične činjenice da je Vučićeva mafija iznad države i institucija.

Lovato auto gas Jagodina -Dejan Nakić

Vučiću u Vulinu poručujemo – ako plasiranjem bednih i prljavih kleveta pokušavate da nas uplašite i zaustavite u raskrinkavanju vaše mafijaške piramide i vaših dilova sa Šarićem, u obelodanjivanju vaše šeme za „pranje“ silnih biliona evra u koje su uključene i Narodna banka i vodeće banke u državi, poručujemo vam – nismo se uplašili, Dveriliks će nastaviti da otkriva kako ste učvrstili mafijaški sistem i uništili državu.

Potpuno je jasno da je Vučić spreman na sve, kako bi zadržao vlast i očuvao pomenuti mafijaški biznis model, jer odlazak sa vlasti za njega može da znači samo odlazak u zatvor zbog brojnih krivičnih dela.

Jagodina news pošaljite vest

Ponovo pozivamo Vučića da objasni građanima svoju bliskost sa Stankom Subotićem Canetom, glavnim švercerom cigareta na Balkanu, koja datira još od 2007. godine, svoju povezanost sa Darkom Šarićem, glavnim narkodilerom, preko Šarićevog saradnika Nebojše Jestrovića, sa Nenadom Kovačom, zvanim Neša Roming, da objasni prljave poslove svog kuma Nikole Petrovića i svog saradnika Siniše Malog.

Srpski pokret Dveri pita Vučića da li ga neko iz državne bezbednosti, odnosno Bezbednosno informativne agencije, ucenjuje i drži u šaci, s obzirom da ova služba raspolaže sa više miliona snimljenih telefonskih razgovora koji jasno ukazuju na umešanost vrha SNS u kriminalne aktivnosti pranja novca od narkotrgovine i druga krivična dela.

Pozivamo građane da se na predstojećim izborima suprotstave Vučićevom mafijaškom režimu i da glasom za Boška Ovradovića, zapravo glasaju za pravnu i uređenu državu, jake institucije, zaštićene građane, za budućnost naše dece i Srbije.

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Related posts