Prevare i prevaranata svuda -jadna Srbija

Print Friendly, PDF & Email

Prevare i prevaranata svuda -jadna Srbija

Pitanje  za javnog tužioca ,za kriminalističku policiju zašto ovo dozvoljavaju ?

Lovato auto gas Jagodina -Dejan Nakić

Taman sam se vratio sa proslave 18.tog rođendana sina jedinca moga pobratima Kekeca ,i đavo ti ne da mira -daj da vidim poruke koje imam i poštu .Iako sam mrtav umoran ,otvorim fejs a tamo poruka o prilici koju jednom čekaš u životu .

[mks_pullquote align=”left” width=”800” size=”24” bg_color=”#1e73be” txt_color=”#000000”]”DOBRO DOŠLI na profil koja će zauvek promeniti vaš pogled na život !” 🙂Ako vas zanima “VELIKI NOVAC” i želite otkriti koji je način da dodjete do njega onda smo mi pravi ljudi za vas .Sledeci namesteni mecevi ubrzo.🙂Kvote velike, prolaznost zagarantovana!Javite se sto pre ![/mks_pullquote]

 

Ne mogu da verujem rođenim očima šta mi čovek napriča pogledam poruku a tamo :

 

[mks_pullquote align=”left” width=”800” size=”24” bg_color=”#ef264e” txt_color=”#000000”]Zanima me da li ste zainteresovani za dojavu koja se igra 21.04.2015. Plaća se pre meca 75e svega . (Ne morate da pitate za plaćanje posle meča jer toga nema. To sam pre nudio i jednom prolikom sam dao kupcima dojavu kvote 30 koja je prošla i oni su uzeli novac i mene blokirali i od tada više nema šsanse za posle meča). Uplata je prekoWesterUnion-a. Čim uplatite novac dobijete sliku našeg uplaćenog listića sa tim parom sa ulogom od 200e. Radi se o kvoti 15 i verujte mi na reč , šansa za pad NE POSTOJI! Znam da imam dosta prevaranata na društvenim mrežama ali ja nisam jedan od njih. Do sada sam uzeo preko 10.000e na nameštene utakmice a moji kupci su i više nego zadovoljni. Ako želite da sarađujemo obratite mi se za dalje inforamcije.[/mks_pullquote]

 

Pa dobro brate gde mene nađe -majku mu staru.Pa zar mene nađe, koga je najbolji prijatelj sa kojim sam imao ortačku radnju zajebao za 1000 markica jer sam mu verovao na reč ?!

Jedva sam te pare izvukao posle par godina i to na sudu ništa, već preko nekih prijateljskih veza .

Gde mene nađe kad je mene za stan od 19 kvadrata i kola zafrko najbolji prijatelj kome sam posle morao na prevaru da otimam sopstveni auto a pare za stan sam uz batine vratio na jedvite jade .

Pa zašto me teraš da budem nasilan kad to nije moja suština ?

Idi brate -širok ti put !
A Vi naivci ako želite -javite mi se ako želite lak novac !

Ja Vam to ne preporučujem .nema danas lakog novca !Morate se dobro oznojiti danas za 1000-1500 dinara .

Zato ako ste budala javite se,internet adresa je poznata redakciji -daću Vam je .Ali znajte da je bolje da ih prijavite miliciji nego da ga Vi zovete . Ja sam ga prijavio -a Vi kako oćete .

 

Related posts