Predizborni podsetnik Vuka Jeremića

Print Friendly, PDF & Email

Šta sve treba uraditi za vreme kampanje i posle predsedničkih izbora 2017.

PREDIZBORNI PODSETNIK-VUK JEREMIĆ

Lovato auto gas Jagodina -Dejan Nakić

SLOGAN

KANDIDAT NARODA NE PARTIJA ,uf ne izvinite nije taj već

KANDIDAT NARODA-POBEDA NAD PARTIJSKIM ELITAMA

1-Zamoliti Google da izbriše sa svojih servera dokumenta od Vikiliksa  a pogotovo deo gde piše šta sam sve pričao ambasadorima zapadnih zemalja i kako sam se šlihtao Devenportu i …..

2-Posle izbora ,Žutog Bujketa  smeniti i na njegovo  mesto postaviti mladu i pesperktivnu novinarku Natašu Jeremić .

3-Posle izbora,“Aeroklub” d.o.o. iz Beograda mora da postane većinski vlasnik Airserbia u roku od godinu dana inače će me žena ostaviti ako ne pomognem njenom rođaku .

4-Spaliti sve peškire i bade mantile sa znakom “Kraljevska soba “koje smo pozajmili iz vrhunskog lanca elitnih hotela “The Peninsula”, gde jedno noćenje košta 1.000 američkih dolara!Tek na izlazu iz hotela,kad mi je pukao kofer, portir mi je objasnio da u tu cenu ulazi na poklon i bade mantil i peškiri .

5-Napraviti franšizu brenda Menjačnica “Trange-frange “i pomoću svojih prijatelja otvoriti ih u svakom gradu u Srbiji.

6-Narediti onom klincu zaduženom za fejsbuk bustovanje da mi na telefonu stavi blokadu poziva od individue Borisa Tadića .Jeste da mi je on bio razredni starešina u gimnaziji ali mislim da je sada dosta da me prepoznaju kao  “Mali od Tadića “

7-Srediti da u sučeljavanju predsedničkih kandidata budem u emisiji sa Vojislavom Šešeljom jer ću sigurno znati da mu odgovorim na njegovo trik pitanje šta je Imaginarni i Avogardov broj .Onaj Oberšal je u Hagu  stvarno obrukao sve nas koji smo studirali teorijsku  fiziku na Kembridžu.

8-Svako ko me podseti na neuspeh u izboru za generalnog sekretara svetske organizacije UN polako eliminisati iz  mog izbornog štaba .

9-Pozvati Novaka Đokovića i proveriti da li stvarno neće igrati masters u Majamiju zbog povrede lakta ,jer ako igra i dođe do finala onda neću moći gledati finale i biti istovremeno na proslavi svoje izborne pobede u Srbiji 2 aprila .

10-Neka Nataša uplati tu siću Saši Mirkoviću da me ne tuži što sam mu ukrao slogan za izbore .


Korišćeni materijali za pisanje članka:

http://www.anti.media/medijska-mreza/dosije/dosije-vuk-jeremic/

http://www.koreni.rs/projekat-jeremic-jos-jedna-analiza/

http://www.informer.rs/vesti/politika/124637/-ZAISTA-NATO-VUK-Evo-koliko-nas-tacno-kostao-Jeremicev-PATRIOTIZAM

Related posts