Predizborni podsetnik Vojislava Šešelja

Print Friendly, PDF & Email

Šta sve treba uraditi za vreme kampanje i posle predsedničkih izbora 2017

Predizborni podsetnik Vojislava Šešelja 

Lovato auto gas Jagodina -Dejan Nakić

slogan

POBEDIO SAM HAG -POBEDIĆU I VUČIĆA

1- Kad ja postanem predsednik doneti odluku da se sva moja sabrana Haška dela uvrste u obaveznu lektiru osnovnih i srednjih škola .Tu mislim na sledeće  naslove: „Lažljiva haška pederčina Džefri Najs“, „Engleski pederski isprdak Toni Bler“, „Očerupana haška ćurka Kristina Dal“, „U čeljustima kurve Del Ponte“, „Vašingtonski seksualni manijak Bil Klinton“, „Hitlerovi najverniji sledbenici Helmut Kol i Hans Genšer“, „Haško bajramsko prase“, „Vatikan glavno Satanino gnezdo“, „Rimska kurija večito žedna srpske krvi“, „Evropska unija satanistička tvorevina“, „Smežurano kengurovo mudo Kevin Parker“ itd.

2-Kad ja budem predsednik sva moja odštampana dela deliću sirotinji  ,moći će da ih koriste da nešto pametno pročitaju a posle toga dobra su i za potpalu .

3-Posle moje inauguracije u predsednika, pomiriti se sa kumom Vukom jer je on pisao tako lepe govore za Miku  Špiljka pa bi hteo da ih piše i za mene .

4-Videti gde su te pare od Vladimira Rajičića što mi ih je obećao ako podržim kandidaturu Donalda Trampa za predsednika i zašto mi nije poslao slike Trampa kako nosi moju majicu kao što sam ja nosio njegovu .

5-Uramiti moju diplomu sa pravnog fakulteta i podeliti demonstrantima da je nose ispred Tomine i Dragičine kuće -čisto da se nerviraju .

6-Kupiti jedno 400 jaja i sačekati do Uskrsa da se pokvare ,da ih imamo za svaki slučaj ako ne daj bože ne pobedimo  na ovim predsedničkim izborima

7-Posle pobede na predsedničkim izborima promeniti ustav u delu gde piše PREDSEDNIK SRBIJE u VOJVODA OD SRBIJE ( IPAK SAM JA ČETNIČKI VOJVODA )i primorati vladu da tu titulu proglasi naslednom i jednakom sa onom KRALJ SRBIJE .

8-Amnestirati i vratiti u Srbiju Miru Marković ( to sam u Hagu obećao Miloševiću )i to pod parolom GASTARBAJTERI ULAŽU U SRBIJU .

9-Napraviti letnju predsedničku rezidenciju na Ravnoj Gori i naterati vladu da kad žele da razgovaraju sa mnom moraju da dodju kod mene .To je dobro i zbog razvoja istorijskog i seoskog turizma .Takođe tu mogu i da napravim organsku baštu i zdravo se hranim i pobedim ovu bolest koju sam doneo iz Haga .U tom kompleksu treba da bude i crkva i to veća nego ona koju je Toma napravio sa državnim parama u Bajčetini

10-Srediti da u tv duelu budem sa Vučićem gde ću ga potući do nogu i pokazati da sam ja bolji  od njega .Glavni adut ,ja sam pametniji od njega jer sam završio pravni fakultet za dve godine i osam meseci a on za 6 godina za šta imam dokaze .Ipak sam ja MAJSTOR a on samo moj ŠEGRT za spinovanje javnosti i širenje lažnih vesti .

11-Zamoliti Kolindicu da preko svojih veza u katoličkoj crkvi” izgube” podatke o izrodima  Šešeljima katolicima,jer tako nešto se nije nikad desilo ( majke mi moje Misite ).

Related posts