Noufest 2017 – 5. Regionalni Sajam obrazovanja

Print Friendly, PDF & Email

Noufest 2017 – 5. Regionalni Sajam obrazovanja

Dr sci. med. Hristos Aleksopulos,profesor strukovnih studija i direktor Visoke medicinske škole u Ćupriji dobar domaćin ministru prosvete Mladenu Šarčeviću .

Otvaranje Nou Festa 2017

Peti po redu, NOU fest održao  se 16. i 17. marta 2017. godine u Ćupriji, u holu Visoke Medicinske škola strukovnih studija Ćuprija  gde su održani i svi prethodni.
Prvi dan, 16. mart, rezervisan je za promociju fakulteta i viših škola, kao i za Sajam zapošljavanja, a 17. marta za promociju srednjih škola.

 

Ministar prosvete Mladen Šarčević i Dr sci. med. Hristos Aleksopulos,profesor strukovnih studija

Ove godine NOUFEST je otvorio ministar prosvete Mladen Šarčević koji je najavio i formiranje centra za mlade talente .Na festu su se predstavile sve srednje škole iz Pomoravlja u saradnji sa Školskom upravom Jagodina. Svim budućim srednjoškolcima i njihovim roditeljima, biće dostupne detaljne informacije, koje im mogu pomoći pri upoznavanju sa programima i načinima rada pomoravskih srednjih škola.

Ministar prosvete Mladen Šarčević u obilasku štandova

Dr sci. med. Hristos Aleksopulos,profesor strukovnih studija i direktor Visoke medicinske škole strukovnih studija je za nepuna dva meseca svog direktorovanja uspeo da uradi za školu više nego neki pre njega koji su bili na tom mestu godinama .Naime u poslednjih mesec dana je adaptirao i otvorio čitaonicu “Dr sci. med. Bogomir Mitić”, na drugom spratu Visoke medicinske škole strukovnih studija u Ćupriji a  pod pokroviteljstvom”Hellenic Sugar Serbia” koja je otvorena 01. marta 2017.Ista firma je pomogla i oko otvaranja zubarske ordinacije u okviru škole i to na Dan Žena 8.marta ove godine .Kao dobar domaćin on se potrudio da ugosti preko 30 fakulteta i srednjih škola iz Pomoravlja ,zatim je omogućio sajam zapošljavanja gde je oko 20. poslodavaca tražilo preko 100. radnika raznih profila i struka .

Dr sci. med. Hristos Aleksopulos,profesor strukovnih studija i Boris Stojanov, direktor Filijale Jagodina sa svojim timovima.

Prvi put u okviru NOUFEST-a, je održan Sajam zapošljavanja u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje. Svi zaineresovani su imali  priliku da ostvare direktan kontakt sa preko 20 poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem novih kadrova. Mogli su da ostave svoje biografije poslodavcima, saznaju više o njihovom poslovanju, predstave sebe i svoje profesionalne kvalitete i na licu mesta dogovore uslove zapošljavanja iz celog Pomoravlјa.Festival zapošljavanja će biti dva dana a radno vreme je 16. март у 10:00 до 17. март у 16:00 h.

Davidov Kalupi-10 popusta do Uskrsa

Predviđeno je organizovano obilaženje sajma od strane učenika iz više opština Centralne Srbije. Kako bi se što više učenika animiralo da poseti događaj, za učenike, posetioce iz okolnih opština, obezbeđen je besplatan autobuski prevoz za organizovane posete autobusima Eurolin iz Paraćina

FACEBOOK ALBUM SA SLIKAMA
Jagodina news proizvodnja

Related posts