Ljubiša Preletačević Beli na N1

Print Friendly, PDF & Email

Ljubiša Preletačević Beli na N1

U četvrtak 16.marta sa početkom u 20.h Ljubiša Preletačević Beli na N1

Ljubiša Preletačević Beli

Činilo se da će ovi izbori biti monotoni i da će Vučić samim izlaskom na izbore da učini  da pobedi u prvom krugu.A onda je dolaskom jednog imaginarnog lika Ljubiše Preletačevića  Belog sve se zakomplikovalo i izbori su pre finala u aprilu  dovedeni do vrhunca pokušajem obaranja njegove liste u republičkoj izbornoj komisiji .

Packe iz tog pokušaja obaranja kandidature od naroda je dobio  pravnik iz Novog Sada Miroje Jovanović koji je tim činom  napravio tri greške.

[mks_pullquote align=”left” width=”800” size=”24” bg_color=”#0066bf” txt_color=”#000000”]Miroje Jovanović je juče napravio tri greške.

1) Podneo je prigovor na kandidaturu Belog kao “građanin”
2) Javno je to objavio na FB-u i tviteru da pokaže kako je on super kul osomo faca.
3) Nije znao kako internet funkcioniše i koliko su Srbi lud, nebeski, narod.

Sled događaja nakon toga bi mogao da bude otprilike ovakav.

Vest o tome da nekakav nebitnjaković šalje prigovor na rešenje o kandidaturi koje još nije ni bilo javno se proširila brzinom munje po svim društvenim mrežama.

Anonymous Srbija kače vest i tu u komentarima neko kači mirojev mail, kao i kontakt telefone.
Ti kontakt telefoni i mail kreću dalje da se šire uz poziv da se Miroju na sve načine objasne neke stvari i onda zapravo kreće ludilo.

Jadni Miroje je prvo (sudeći po skrinshotovima koje je sam postovao) prijavljen na oko 10.000 raznoraznih spamerskih mailing listi, a nakon toga su krenuli pokušaji hakovanja istog tog maila

Facebook mu je isprijavljivan verovatno par hiljada puta, te mu je sistem automatski ugasio profil.

U paraleli sa time, jadnom Miroju stižu stotine SMS-ova, poziva pretnji, želji čestitki, i sl. Neki su čak i naručivali stvari na njegovu adresu i davajući njegove kontakt podatke.

Ovo su sve kratkoročne posledice. Ono što jadni Miroje verovatno nije svestan je da će u skorije vreme krenuti da dobija gomilu pošte i promo materijala koji će biti slati širom sveta.

Jadni Miroje je sve ovo mogao da izbegne samo da se malo ranije informisao kako zapravo internet funkcioniše.
Čak nije morao ni to. Mogao je samo da da stavi prst na čelo i da razmisli par sekundi o mentalitetu našeg naroda.

Jadni Miroje nažalost ništa nije naučio, pa sada preti svima živima krivičnim prijavama i tvrdi da je Ljubiša Preletačević Beli kriv i odgovoran za dešavanja.

Naravno, smatram da su prenje smrću koje je dobijao ozbiljna stvar i da neko treba da se pozabavi time, ali sa druge strane kao advokat čiji su kontakti javno dostupni ne može da se ljuti na bilo koga jer je podelio njegove brojeve telefona.

—————

Summa summarum, ovo je odličan case study za psihologiju mase, čačkanje mečke, bespotrebnog kurčenja, funkcionisanje interneta, delotvornost tzv. “Life Ruination” taktika u praksi, i sl.

P.S. Odavno me nešto nije nasmejalo kao ova dešavanja danas.
P.P.S. U gornjim dešavanjima nisam učestvovao, bio sam samo nasmejani posmatrač 🙂
P.P.P.S Miroje dobrodošao na Internet. Mesto gde se živi #BrzinomSkrinšota

Addendum, pošto sam zaboravio.

Чика Мироје, извините се јавно у стилу “Опростите ми моју ружну прошлост, и људи ће заборавити да постојите за пар недеља”.

Љуби Син Сибин #СамоЈако[/mks_pullquote]

 

Tekst prenet sa Facebook profila 

Koga je obradovala njegova kandidatura, a ko će  sada da  strepi da će ostati bez glasova na koje je već računao videćemo početkom aprila .

Davidov Kalupi-10 popusta do Uskrsa

Intervju sa kandidatom za predsednika Srbije Lukom Maksimovićem poznatijim kao Ljubišom Preletavećem Belim, razgovor će voditi  Minja Miletić u četvrtak 16.marta sa početkom u 20h.

Kako predsednički kandidati vide Srbiju danas i šta bi promenili? Koji su njihovi stavovi o najvažnijim pitanjima za Srbiju? Kakve programe imaju i kako bi ih sprovodili?To su neka od pitanja  na koja će morati da odgovaraju predsednički kandidati .

Related posts