Dokazi kako kriminal vlada Srbijom

Print Friendly, PDF & Email

Dokazi kako kriminal vlada Srbijom

Kako funkcioniše politička mafija koja je opljačkala državu: Pet pitanja na koja Vučić ne sme da odgovori?

Dokazi kako kriminal vlada Srbijom

„Za pet godina vlasti SNS nije završen nijedan sudski postupak i danas se u zatvorima Srbije na osnovu pravosnažne presude na višegodišnjoj robiji ne nalazi niti jedan političar ili tajkun koji je opljačkao Srbiju u prethodnih 27 godina. Niko nije odgovaran za veliku pljačku naroda i države.

Davidov Kalupi-10 popusta do Uskrsa

Kao neucenjeni i nezavisni predsednički kandidat, imam obavezu da u ime prevarenog, pokradenog i poniženog naroda, pokrenem talas političkih promena i iznošenja kompletne istine o političkoj mafiji koja vlada Srbijom poslednjih nekoliko decenija. U tom cilju formirao sam Antikorupcijski tim Srpskog pokreta Dveri za istraživanje i buduće krivično gonjenje svih učesnika u velikoj pljački naroda i države koja traje decenijama unazad. To će biti začetak Antikorupcijskog tima budućeg srpskog predsednika koji će se obračunati sa političkom mafijom. To je srpski Vikiliks – Dveriliks, koji od danas možete pratiti na internet stranicama Dveri“ – rekao je predsednički kandidat Dveri.

On je istakao da je Srbija opljačkana od strane političkih mafijaša koji su duboko uklopljeni u sve sfere društva: od politike, preko tužilaštva, sudstva i policije, do banaka i medija. I da je ovo jedina prava tema nastupajućih predsedničkih izbora. Obradović je upitao, da li će na izborima ponovo pobediti kandidati političke mafije ili ćemo kao narod pobediti mafiju?

Jagodina news -dopisnik-saradnik
Jagodina news pošaljite vest

„Ko sve čini ovo političko-mafijaško bratstvo i kumstvo? Pored političara na vlasti, ključni članovi političke mafije su policajci koji ne rade svoj posao u istragama protiv članova ove političke mafije, državni tužioci koji stopiraju krivične prijave protiv članova mafije, sudije koji oslobađaju mafijaše svake odgovornosti, bankari koji peru pare mafije i vlasnici medija koji sakrivaju istinu o postojanju ovog mafijaškog bratstva i kumstva“ – naglasio je Obradović.

Obradović je izazvao Aleksandra Vučića na TV duel na koji, kako je rekao, zna da ne sme da izađe i javno mu postavio 5 pitanja na koja, po rečima Obradovića ne sme da odgovori:

Da li lično poznaje Stanka Caneta Subotića, da li se sa njim susreo u pariskom hotelu „Ricˮ 2007. godine, da li je Stanko Subotić glavni finansijer SNS od osnivanja i da li je zauzvrat dobio oslobođenje od svih optužbi pred srpskim sudovima?
Da li poznaje Nenada Kovača zvanog Neša Roming, odakle ga poznaje i kakva je priroda njihovog odnosa?
Da li je Siniša Mali bio jedan od najbližih poslovnih saradnika Darka Šarića i Stanka Subotića?
Šta je dobijeno za oslobađenje Mlađana Dinkića i Bogoljuba Karića od svih optužbi?
Da li službe državne bezbednosti raspolažu sa više miliona snimljenih telefonskih razgovora i video materijala koji jasno ukazuju na umešanost vrha vlasti DS i SNS u kriminalne aktivnosti pranja novca i druga krivična dela?

„Istina o najvećoj pljački naroda i države mora izaći na videlo i svi odgovorni moraju biti krivično gonjeni. Moja je dužnost kao budućeg predsednika Srbije da pobedim političku mafiju i državu vratim narodu. Tražim podršku svih građana Srbije za ovaj najvažniji politički cilj svih nas. Ili politička mafija ili mi!

Ne strahujem za svoj život. Uveren sam da se ne možemo baviti politikom i pobediti na predsedničkim izborima ako se plašimo. Ako mi se bilo šta dogodi u narednom periodu, ako politička mafija pokuša da spreči iznošenje istine javnosti, znaćete ko stoji iza toga i znajte da ima ko da nastavi sa ovim zadatkom. Antikorupcijski tim Srpskog pokreta Dveri je preuzeo na sebe tu ulogu i zajedničkim snagama iznećemo ovu najvažniju borbu protiv svih onih koji nas pljačkaju. To je preduslov da ponovo živimo kao ljudi u sopstvenoj državi“ – zaključio je Boško Obradović.

Dokazni materijal ovde:
Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Related posts