Boško Obradović: Uvešćemo red i vratićemo dostojanstvo srpskom radniku

Print Friendly, PDF & Email

Boško Obradović: Uvešćemo red i vratićemo dostojanstvo srpskom radniku

Ekonomija će biti u službi otvaranja novih radnih mesta u domaćoj proizvodnji.

Boško Obradović ispred pirotskog giganta Prvi Maj Pirot

Srpski preduzetnik i poljoprivrednik dolaze u prvi plan. Smanjićemo poreze i doprinose na zarade zaposlenih, a novootvorene firme biće oslobođene plaćanja poreza u prvim godinama rada – rekao je predsednički kandidat Dveri, prilikom posete Pirotu.
Predsednički kandidat Dveri, Boško Obradović, dao je izjavu ispred nekad jednog od najvećih industrijskih giganata, fabrike Prvi maj – Pirot.

On je istakao da sve snage naše države, državne subvencije, poreske olakšice, državne garancije, kredite Razvojne investicione banke koju moramo osnovati, moraju biti preusmerena od stranog investitora ka domaćem proizvođaču.

Jagodina news -dopisnik-saradnik
Jagodina news pošaljite vest

„Danas upravo stojimo ispred nekadašnjeg industrijsko-privrednog giganta Prvi maj –Pirot. Nekadašnji ovaj gigant imao je i svog lekara i svog frizera i svoju biblioteku, svoj hotel, i svoj radnički muzej, organizovana letovanja i zimovanja, i ono što je najinteresantnije, svoj vrtić, za decu svojih radnika. Danas iza nas stoji jedna obična privredna pustoš. Posle dve propale pljačkaške privatizacije u kojoj je otpušteno 1328 radnika, danas ovde praktično nema bilo kakve privredne aktivnosti. Niko nije odgovarao što je kompletna ova imovina uništena. Ovo je slika Vučića i Dinkića. I ovde su davali po pet hiljada evra za svako radno mesto stranoj kompaniji. Ta strana kompanija kupila je ovu fabriku za dva miliona evra, a od države dobila šest i po miliona za zapošljavanje novih radnika“ –dodao je Obradović.

Obradović je istako da će kao budući predsednik Srbije uvesti red i vratiti dostojanstvo srpskom radniku.

Davidov Kalupi-10 popusta do Uskrsa

„Domaći privrednik će doći u prvi plan. I nikada više nećemo pare iz našega budžeta bacati na strane investitore koji dolaze u Srbiju, da bi svoj profit izneli u inostranstvo i da ne bi plaćali porez na ostvarenu dobit u Srbiji“ – rekao je Boško Obradović.

On je istakao da samo srpski predsednik može se izbori da svi radnici u Srbiji rade i žive od svoga rada.

„Zaustavićemo veliku pljačku Srbije, koju više od dvadeset godina sprovode stranački paraziti u sprezi sa strancima i domaćim mafijašima. Donećemo Zakon o poreklu imovine svih političara i tajkuna. Kazne za zloupotrebu državnog položaja biće rigorozne“ – zaključio je predsednički kandidat Dveri, Boško Obradović.

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Related posts