Škola fudbala “FER PLEJ”

Print Friendly, PDF & Email

Škola fudbala “FER PLEJ”

Škola fudbala “FER PLEJ” je počela sa radom prvog februara 2017god., ima oko 40 članova uzrasta od 5 do 14 godina.

Škola fudbala “FER PLEJ”

Cilj postojanja naše škole je pravilan psihofizicki razvoj dece, i usmeravanje ka pravim sportskim i životnim vrednostima
Cilj škole fudbala je istovetan sa ciljem fizičkog vaspitanja, a to je da putem specifičnih nastavnih sadržaja i postupaka doprinose pravilnom fizičkom razvoju funkcionalnih sposobnosti, pozitivnih moralno-voljnih i drugih osobina ličnosti i da na taj način doprinese zdravlju, životnoj radosti, telesnoj i umnoj skladnosti i formiranju svestrane ličnosti. Poseban cilj škole je da, putem obrazovanja i vaspitanja, doprinese razvoju i podizanju specifičnih psiho-motornih sposobnosti na viši nivo, kako bi od pionira – učenika izrasli kvalitetni fudbaleri i to školovanje poslužilo kao najbolja baza za izgrađivanje budućih školovanih i vrhunskih fudbalera.

Vaše dete će igrajući prave utakmice ,moći da učestvuje na brojnim turnirima na kojima naša škola učestvuje ,moći da se razvije u školovanog fudbalera koga će svaki klub poželeti u svom sastavu .

ŽELIMO DA U NAŠEM SASTAVU IMAMO BUDUĆE ŠAMPIONE U FUDBALU PA ZATO UPISUJEMO NOVU GENERACIJU DECE OD 5-12 GODINA .

Davidov Kalupi-10 popusta do Uskrsa

Neka nam se roditelji jave  na telefon 063 736 80 87  ,javiće Vam se trener Andrija Pavlović -master profesor  fizičkog vaspitanja i sporta .Treninzi se održavaju u osnovnoj školi “Boško Đurišić “u Jagodini .

Dobro nam došli budući šampioni!

Related posts