Janković u Paraćinu: Za tri nedelje cela Srbija postaće oaza slobode!

Print Friendly, PDF & Email

Janković u Paraćinu: Za tri nedelje cela Srbija postaće oaza slobode!

Podršku predsedničkoj kandidaturi Saše Jankovića pružio je i poznati paraćinac Marko Šelić Marčelo .

Građanke i građani Paraćina u ogromnom broju dočekali su danas predsedničkog kandidata Sašu Jankovića. Nakon zajedničke šetnje kroz paraćinske ulice i neposrednog razgovora o tekućim problemima sa kojima se Paraćinci i Paraćinke svakodnevno suočavaju, Janković se okupljanime obratio i sa Cvetnog trga.

-Mi smo danas u Paraćinu, u oazi slobode! Vi, Paraćinke i Paraćinci, znali ste da odbranite vaše pravo na slobodan život prošle godine, kao i svaki put pre toga u poslednjih 20 godina! Ono što ste toliko puta do sada uspeli, za tri nedelje će uspeti i cela Srbija – poručio je Janković.

Davidov Kalupi-10 popusta do Uskrsa

Predsednički kandidat istakao je da „Srbija ne može da bude zemlja bez institucija, privatan posed bratije na vlasti, a da o njenom međunarodnom položaju ne mogu odučivati družine u tajnim pregovorima sa drugim družinama2. Ona ne može biti prostor na kome se može iznajmiti najjeftiniji rad u Evropi, naveo je on.

-Režim Aleksandra Vučića ne može se ni popravljati, ni reformisati. ON se mora promeniti! Oni koji budu glasali za mene, neće imati veća prava od onih koji nisu glasali za mene. Želimo da pobedimo da bi Srbiji bilo bolje, ali ne želimo da pobedimo nijednog čoveka… Svima će biti bolje, bez obzira na to sa koje strane danas stoje. Želimo Srbiju u kojoj će svi ići dignute glave. Vi ste građani – slobodni građani – veće i značajnije uloge od toga nemamo u životu – poručio je Janković.

Marko Šelić Marčelo: Govor mržnje stiže od Vučića, mi nsimo takvi!

Blaćenje svih onih koji su podržali SNS jednako je neumesno kao ono što se dešava Dudi Ivkoviću. Ne zaboravimo – svi smo mi ljudi, sve ovo će na kraju proći, ako dođe do toga da se međusobno zakrvimo, ništa nismo uradili! Ipak, moram reći da takva klima stiže od glavnog čoveka u državi, sa onog mesta gde bi trebalo upravo reč tolerancije da se čuje – od Aleksandra Vučića. Strašan govor mržnje, strašno diskreditovanje i optužbe stužu kroz njegove medije. Mi nećemo da budemo takvi – poručio je Marčelo.

Related posts