Da li se Vučić uplašio kandidature “autsajdera ” Belog Preletačevića

Print Friendly, PDF & Email

Da li se Vučić uplašio kandidature “autsajdera ” Belog Preletačevića

Kako se kampanja zahuktava ,tako sve više naroda oduševljeno daje podršku “autsajderu ” iz Mladenovca  a favoriti se plaše snage naroda i glasača koje ne mogu da kontrolišu .

Veliki deo  neopredeljenih glasača ,razočaranih stranačkih aktivista ,onih koji su do sada izlazili na izbore ali su listiće ostavljali nepopunjene (takozvani “Beli listići “)ili su listiće popunjavali  sa nekom duhovitom opaskom tipa glasam za Toma Sojera i sl. ( a da ne pričamo o razočaranim glasačima vladajućih stranaka koji su vulgarnim  psovkama pokazivali svoje razočarenje postupcima političara za koje su do skoro glasali ) sada imaju za koga da glasaju .

Po neki put treba sistem restartovati i krenuti od nule ,ne glasati za onog ko ima najviše para ( čitaj “nemoj se prodati  za kilo zejtina i šećera “),ne glasati za onog ko ima najbolje reklame ,ne glasati za onog koji je promenio svoj politički vokabular za 180 stepeni u odnosu na ono što je obećavao na početku svoje političke karijere ( čitaj “pričao je ono što narod želi da čuje da bi došao na vlast a onda nastavio da radi ono za šta je u stvari i doveden na čelo države “),nego se restartovati i glasati za autsajdera  jer je veoma bitno sada se svrstati i pomoći nekom Van ovog lošeg sistema da uspe . Ako su uspeli Islanđani zašto to ne bi uspelo u Srbiji .Zapamtite da možda Vi sami ne možete ugasiti ovaj požar korupcije i kriminala u Srbiji ali je bitno sada pokazati na čijoj ste strani .

Ugasi lošu vatru u Srbiji -Vesna Mijatović Print screen

Jedan čovek iz naroda ,obučen u belo odelo i vunene čarape ,na belom konju se tiho ušetao u naše domove i doneo nadu da je raspad ovakog izbornog procesa (mislimo na proporcionalni sistem glasanja za izbor narodnih poslanika tj . glasanje za liste a ne za čoveka ) blizu svog kraja .On zapravo ne nudi nikakav izborni program osim karikiranja svega lošeg u političkom životu Srbije – a toga moramo priznati ima dosta .Sve loše ovoj zemlji su doneli ovakav izborni sistem i naravno loša kadrovska politika koja favorizuje poltrone i loše ljude da napreduju u stranačkoj hijerarhiji .

Sistem “Biraj ,ne sposobnijeg od sebe već lošijeg ,pokvarenijeg i potkupljivijeg ” dovodi ovu zemlju do besmisla .Lakše je zaposliti danas nekog za koga znaš da ima lažnu diplomu  jer onda znaš i da ga zauvek imaš u šaci ,da će morati da ćuti i da  bespogovorno izvršava sva tvoja naređenja ,bez obzira koliko ona bila suluda .

Takođe nikome ne odgovara da se razotkriju nikakve kriminalne radnje svojih koalicionih partnera ili potčinjenih apartčika ,bez obzira koliko to nama izgledalo glupo ,ali zašto bi sklanjao sa vlasti nekoga koga imaš u šaci ,koji mora da te sluša ,za koga znaš da ima 100 godina robije zarađenih ( a dobro skrivenih dokaznih dokumenata u tvojoj fioci) jer ako skloniš njega onda ako dovedeš nepotkupljivog ,vrednog i poštenog taj i takav vredi samo narodu ali ne i tebi .Onda bi morao da mu smeštaš afere i da koristiš ceo državni aparat  da mu smestiš neku aferu (recimo povezivanje sa narko klanom )i sl .

Preletačević u dilu sa dilerima droge -lažni plakati

DELITE RASPORED:

U petak i subotu možete dati svoj potpis za kandidaturu Ljubiše Preletačevića Belog u 11 gradova.

SAMO JAKO!

 

Gde glasati za budućeg predcednika !

Žiro račun na koji možete pomoći kampanju Ljubiše Preletačevića Belog ili “ne daj bože unapred kupiti ministarsko mesto u vladi kod budućeg predcednika Belog “možete videti na ovom našem predhodnom članku !

[mks_pullquote align=”left” width=”800” size=”24” bg_color=”#1e73be” txt_color=”#000000”] Beli protiv belih listića ! [/mks_pullquote]

Srbijanews-novosti iz Srbije i sveta
Srbijanews

Related posts