Aleksandar Vučić na mitingu u Jagodini

Print Friendly, PDF & Email

Aleksandar Vučić na mitingu u Jagodini

Srpska Napredna Stranka zajedno sa svojim koalicionim partnerima održala miting u Jagodini

Dragan Marković Palma

Српска напредна странка и њени коалициони партнери наставили су председничку кампању свог кандидата Александра Вучића митингом у Јагодини. Vučić poručio

“Samo napred, dođite svih 10-15, koliko vas ima” pozvao je Vučić svoje političke protivnike i poručio da će sve da ih pobedi.

Ivica Dačić

“Ne pobeđujemo mi već Srbija, naša budućnost, to pobeđuju mir i stabilnost”, poručio je Aleksandar Vučić na predizbornom mitingu u Jagodini.Na mitingu pored Vučića govorio je  i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma kao i predsednik SPS-a Ivica Dačić .. Građani Jagodine počeli su nesto pre 17 časova da se okupljaju ispred hale, a tribine i parter su bili popunjeni do poslednjeg mesta.

Video-Jedinstvena Srbija Domacinski

S obzirom da je danas 8. mart, svaka žena koja je došla na konvenciju dobila je po cvet. I poznati narodni pevač Radiša Urošević došao je na skup, a pored njega svoju podršku Vučiću na mitingu dali su i mnogobrojni sportisti iz Jagodine kao i funkcioneri Jedinstvene Srbije.Nešto pre 18 časova u halu su počeli da pristižu Nela Kuburović, Marko Đurić, Zoran Đordjević, Bratislav Gašić, Maja Gojković, Vladimir Đukanović, Zoran Babić, Aleksandar Antić i mnogi drugi.

Nikola Selaković i Dr. Hristos Aleksopulos

Za kraj mitinga spremljeni su i baloni koji su po završetku obraćanja Aleksandra Vučića pušteni.

FACEBOOK ALBUM SA SLIKAMA

Related posts