Dveri: Majkl Devenport je napokon priznao da se EU raspada

Print Friendly, PDF & Email

Dveri: Majkl Devenport je napokon priznao da se EU raspada
Dveri pozdravljaju odluku Majkla Devenporta, da napusti mesto šefa delegacije EU u Beogradu i napokon prizna da se EU raspada.

Ko sme taj i može -Dveri

Majkl Devenport je doneo ispravnu odluku da napusti Beograd, jer je i on svestan da će predsednički izbori u Srbiji doneti promenu kursa politike u odnosu Srbije i pogubnog puta u EU.

Mi smo svesni da njegov odlazak ne znači i odlazak misije EU u Beogradu, kao i da je njegov razlog odlaska iz Beograda imenovanje na drugu poziciju, ustvari samo prvi korak bežanja Majkla Devenporta sa broda koji tone.

On ostavlja svom nasledniku da saopšti javnosti u Srbiji da se Evropska unija raspada i napušta Vučića u sred predsedničke kampanje.

Vučićevi strani članovi Vlade polako napuštaju Srbiju, i pitamo se ko je sledeći?

Predsednik Dveri, Boško Obradović, je u Narodnoj skupštini tražio od Majkla Devenporta, da podnese izveštaj o Bregzitu, i o tome kako je Velika Britanija napustila EU, jer je to za Srbiju od izuzetnog značaja.

Smatramo da bi bilo pošteno od Devenporta da prihvati predlog predsednika Dveri, Boška Obradovića, i pre nego što napusti Beograd podnese izveštaj o evropskim dezintegracijama i raspadu EU, jer je to danas ključni proces u Evropi, a on je svakako izuzetno kompetentan za tu temu.

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Related posts