Boško Obradović: Da živimo kao ljudi

Print Friendly, PDF & Email

Boško Obradović:Da živimo kao ljudi

U narednim tačkama možete pročitati ključne tačke za koje će se Boško Obradović založiti kada postane predsednik Srbije.

Ko sme taj i može -Dveri

Zaustavićemo veliku pljačku Srbije, koju više od dvadeset godina sprovode stranački paraziti
u sprezi sa strancima i domaćim mafijašima. Donećemo Zakon o poreklu imovine svih političara i tajkuna. Kazne za zloupotrebu državnog položaja biće rigorozne.
Ekonomija će biti u službi otvaranja novih radnih mesta u domaćoj proizvodnji. Srpski preduzetnik i poljoprivrednik dolaze u prvi plan. Smanjićemo poreze i doprinose na zarade zaposlenih, a novootvorene firme biće oslobođene plaćanja poreza u prvim godinama rada.
Svaka porodica biće zakonom zaštićena, imaće bar jedan siguran prihod za dostojanstven život. Srbija će mladim bračnim parovima obezbediti najpovoljnije stambene kredite, kao i značajna podsticajna sredstva za one koji žele da žive na selu.
Žene će biti ključne u društvu, slobodne da usklade poslovne karijere i majčinstvo.
Vratićemo otete penzije, a staračka i samačka domaćinstva dobiće pomoć države. Niko u Srbiji ne sme umreti od gladi i hladnoće, niti mu sme biti isključena struja.
Ojačaćemo četiri stuba države: vojsku, policiju, zdravstvo i prosvetu; oni će biti poštovani i vrednovani sa platama i opremom kakvu zaslužuju. Nama treba sposobna i nepotkupljiva državna administracija, a ne partijsko zapošljavanje.
Srpska zemlja, voda i javna dobra nisu na prodaju. EPS, Telekom, PKB i lekovite banje treba unapređivati i njima domaćinski gazdovati. Srbija će biti ekološka oaza, sačuvanih i unapređenih prirodnih bogatstava.
Srbija će podržati sve inovacione i informacione tehnologije kroz obrazovanje i subvencije. Kvalitetno obrazovanje i dostupna vrhunska zdravstvena nega biće garantovane i besplatne za sve.
Kosovo i Metohija će uvek biti deo države Srbije! Pitanje statusa Kosova i Metohije vratićemo u Ujedinjene nacije.
Mi smo protiv učlanjenja Srbije u NATO, mi jesmo deo Evrope ali ne želimo da budemo članica Evropske unije. Srbija će sarađivati sa celim svetom, ali u srpskom interesu.
Svi Srbi sveta, bez obzira gde žive, imaće naše državljanstvo i srpski pasoš.
Srbija će biti moderna i bogata zemlja vrednih i čestitih ljudi, koja će čuvati i promovisati srpsku kulturu, istoriju, tradiciju i ćirilicu.

Ako hoćemo
DA ŽIVIMO KAO LjUDI
glasajmo za Boška Obradovića:
Zato što se zna gde je rođen i iz kakve je porodice.
Zato što je završio državni fakultet i ima pravu diplomu.
Zato što ima jasnu politiku koju nikada nije menjao.
Zato što ima najbolji program i prava rešenja.
Zato što je zastupnik srpskog privrednika i seljaka, a ne stranaca i tajkuna.
Zato što je jedini zaštitnik svih porodica u Srbiji.
Zato što brani interese srpskog naroda u Matici, regionu i rasejanju.
Zato što nije učestvovao u velikoj pljački naroda.
Zato što se najhrabrije bori protiv diktature SNS-a i Aleksandra Vučića.
Zato što ga podržava srpski narod i zato što nije predsednički kandidat Brisela, stranih agentura ili mafijaških kumova.

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Related posts