Net Nomadi održali konferenciju 4. marta u Paraćinu

Print Friendly, PDF & Email

Net Nomadi održali konferenciju 4. marta  u Paraćinu 

Na konferenciji je bilo oko 300 ljudi iz cele Srbije .

Net Nomadi predstavljaju konferenciju koja se po prvi put organizuje 4 marta  2017. godine u Paraćinu. Konferencija je jednodnevna i posvećena Internetu, zaradi putem Interneta, frilenserima i sl. Namenjena je pre svega srednjoškolcima i studentima, nezaposlenima i osobama koji shvataju mogućnosti interneta. Konferencija ima za cilj da povezuje mlade sa uspešnim ljudima koji ih pozitivnim primerima motivišu na proaktivan pristup zapošljavanja.
Na konferenciji se pričalo o tome ko su frilenseri koje su mogućnosti za frilens poslove,ko su Net Nomadi i kako postati jedan od njih,koje sve poslove možete da radite putem interneta kao frilenser,koje su prednosti ali i nedostaci ovog pristupa poslu.

Jagodina news -dopisnik-saradnik
Jagodina news pošaljite vest

Na pitanje ko su srpski frilenseri, odgovor bi ukratko mogao da bude: prevodioci, IT stručnjaci, računovođe, pravnici, montažeri, veb dizajneri, stručnjaci za digitalni marketing. Potencijalni slobodnjak je, zapravo, svako ko ima veštinu koju može da ponudi i proda na otvorenom tržištu. Najisplativije i najpopularnije je angažovanje frilensera preko interneta, gde potencijalni poslodavac može biti iz bilo kog dela sveta.

Predavači i Net Nomadi tim  su :

This slideshow requires JavaScript.

Ispred lokalne samouprave tj.opštine Paraćin govorio je aktuelni predsednik opštine Saša Paunović  koja je podržala ovu konferenciju i koji je dao uvodnu reč.

[mks_pullquote align=”left” width=”800” size=”24” bg_color=”#5ad602” txt_color=”#000000”]Ekskluzivno najavljujemo još jednu konferenciji u našem komšiluku. Jagodrom je IT konferencija namenjena privrednicima koja će pojasniti na koji način se mogu upotrebiti socijalne mreže, email marketing, blog ili online shop za unapređenje poslovanja. Jagodrom će biti organizovan u velikoj sali Kulturnog centra u Jagodini, 13. maja 2017. godine. Sve informacije biće dostupne na sajtu   Jagodrom [/mks_pullquote]

FACEBOOK ALBUM SA SLIKAMA
Srbijanews-novosti iz Srbije i sveta
Srbijanews

Related posts