Srpski pokret Dveri: Šešelj dobija 50.000 evra mesečno na ruke od Vučića da glumi lažnu opoziciju

Print Friendly, PDF & Email

Srpski pokret Dveri:Šešelj dobija 50.000 evra mesečno na ruke od Vučića da glumi lažnu opoziciju

Izjava Vojislava Šešelja da mu je SNS bliža nego opozicija, i da će ući u vladu sa naprednjacima i SPS-om posle izbora, iako su mu ti „bliži“ uništili stranku pokazuje svu pozadinu velikog patriotizma SRS-a, koji se sveo na čist interes.

Sakupljanje potpisa za Boška Obradovića

Dveri se pitaju, šta može da natera čoveka, da poštuje ljude koji su ga izdali i rasturili stranku, dok je bio u Haškom zatvoru? Ništa drugo, već da se prodao i uzeo pare.

Nimalo nije slučajno da su u jednom danu, na Vučićev mig, Boška Obradovića zajedno napali: Čeda, Čanak, Vučićević i Šešelj. Sve Vučićevi lažni opozicionari i sluge.

Šešelj je igra duplu ulogu: bio je navodno Vučićev opozicionar, a ujedno napadao i Boška Obradovića, jedinog opozicionog lidera u Narodnoj skupštini, koji je imao petlju da se suprotstavi strahovladi Aleksandra Vučića.

Za Vučićeve sluge, Boško je i američki plaćenik, i ljotićevac, i ruski agent, i čovek sa čudnim akcentom uz gomilu bestidnih uvreda i kleveta koje sebi dozvoljava šef poslaničke grupe SNS-a. Raduje nas činjenica kada svi oni sa toliko putera na glavi orkestrirano vređaju Boška Obradovića, onda je to dokaz da Dveri rade pravu stvar i da su na pravom putu! Svaki čestiti i pošten Srbin i patriota, zamislio bi se da ga hvale ljudi poput Vučića, Šešelja, Čanka, Čede, Martinovića i Komlenskog.

Verujemo da je i Šešelj imao moralnu dilemu, zbog toliko iznetih laži protiv Dveri i Boška Obradovića, jer niko ne može baš toliko dugo da glumi, ali, napokon, njegova dilema, prelomila se u Vučićevu korist. Unovčio je Šešelj svoju poslušnost čoveku koji ga je izdao, i to za 50 hiljada evra mesečno.

Davidov kalupi Jagodina

Posebno je smešan jučerašnji navodni „sukob“ Šešelja i Vučića u Skupštini, kada je Mogerinijeva bila gost. To je i prelomni trenutak Šešeljeve rijaliti karijere. Radikali su u jedva čujnom tonu vikali – ”Ua Vučiću”, samo da bi snimili da se Šešelj suprotstavio Vučiću. To je izgledalo toliko jadno i providno i smešno, da je bolje bilo da su ćutali, kao i do sada.

Jagodina news pošaljite vest

Predsednički kandidat Dveri Boško Obradović, zbog ideje, za koju se već osamnaest godina bori i koji nije deo korumpiranog političko-kriminalnog sistema, svakim danom dobija sve jaču podršku građana Srbije, a redovi u kojima se čeka da bi se dao potpis za Boškovu kandidaturu govore da je politika Dveri – politika budućnosti, koja je prepoznata, kao moderna, hrabra i koja će konačno stvoriti uslove da u Srbiji živimo kao ljudi.

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Related posts