Slavica Đukić Dejanović doživela težak sudar

Print Friendly, PDF & Email

Slavica Đukić Dejanović doživela težak sudar

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić Dejanović doživela je težak udes pri povratku s predizbornog mitinga Aleksandra Vučića u Vranju. Slavici Đukić Dejanović polomljena ključna kost.

Slavica djukic dejanovic-RAS foto Oliver bunic

Automobil je u udesu potpuno uništen, javlja “Kurir”.

Ona je bila na predizbornom mitingu Aleksandra Vučića u Vranju, kojem su prisustvovali i lider SPS Ivica Dačić i njihov koalicioni partner Dragan Marković Palma, kao i drugi koalicioni partneri SNS-a.

U udesu je povređen i njen vozač i njih dvoje nisu životno ugroženi, pišu “Novosti”.

Dejanović je prebačena u Niš, a u udesu je polomila ključnu kost.

Automobil u kojem je bila Slavica Đukić Dejanović kretao se u pravcu ka Niša i preticao je kamion, kada je naleteo na teretno vozilo koje se kretalo od Niša ka Vranju.

DIREKTOR BOLNICE: ORTOPEDSKE POVREDE RAMENA

Direktor Kliničkog centra u Nišu Zoran Radovanović saopštio je večeras da Slavica Đukić Dejanović ima ortopedske povrede ramenog pojasa i da skener nije pokazao povrede unutrašnjih organa.

Jagodina news pošaljite vest

“Ministarka je trenutno u stabilnom stanju, malo je uplašena, svesna je i komunicira. Ona se nalazi na Klinici za neurohirurgiju radi daljeg praćenja”, rekao je Radovanović novinarima.

Po Radovanovićevim rečima, u Urgentni centar primljen je i njen vozač.

“Dijagnostika drugog pacijenta završava se za petnaestak minuta, za sada ne znamo da li se radi o težim ili lakšim povredama” rekao je Radovanović.

On je naglasio da životi ministarke i vozača nisu ugroženi.

“S obzirom na to da se radi o saobraćajnoj nezgodi, kod oba pacijenta je moguće odloženo krvarenje. Više informacijama o zdravstvenom stanju i ministarke i njenog vozača imaćemo ujutro, kada bude okončana kompletna dijagnostika”, kazao je Radovanović.

Mondo.rs

Related posts