FK Trnava odigrala treću pripremnu utakmicu pred start nove sezone

Print Friendly, PDF & Email

FK Trnava odigrala treću pripremnu utakmicu pred start nove sezone

FK Trnava -FK Domaćin (Kovačevac ) 2:2(1:0 )

This slideshow requires JavaScript.

 

Jedan poraz ,jedna pobeda i danas nerešeno je rezultat dosadašnjih pripremnih utakmica .Pobeda je izvojevana nad ekipom Moravca 2015 iz Krušara rezultatom od 3:2 ,zatim je usledio poraz od FK Partizan iz Glogovca sa 5:1 i danas ravnopravna igra i nerešen rezultat sa Domaćinima iz Kovačevca – članovima druge gradske lige .

FK Trnava se dobro pojačala pred sezonu jer su u njene redove došli Dašić Stefan (FK Bresje ),Nikolić Vladan (FK Crnovršanin ),Stošić Bogdan (FK Omladinac -Bunar ) ,Stanković Petar (FK Moravac 2015-Krušar ),Milošević Aleksandar (FK Jedinstvo Duboka ),Stanković Dušan (FK Gložane ).Novo registrovani mladi igrači su Mirković Nemanja i Filić Mladen a iz pionirske ekipe smo priključil i talentovanog golmana Luku Tomića .

Jagodina news pošaljite vest

Današnja utakmica je prvih dvadeset minuta protekla u izjednačenoj igri oba tima gde su se šanse ređale na obe strane .Tek u 20.tom minutu domaća ekipa dolazi u vođstvo golom Dašića .Dobru priliku je imao i mladi igrač Mirković koji nije uspeo da reši situaciju 1 na 1 sa golmanom gostiju i postigne drugi gol za domaćine .Nekoliko dobrih prilika je propalo zbog ofsajd pozicije Aleksića pred golom gostiju i tako se prvo poluvreme završilo rezultatom 1:0 za domaćina .

Drugo poluvreme je domaćin počeo sa dosta izmenjenim sastavom što je prokrenulo tok utakmice .Gostujuća ekipa pojačava tempo svoje igre i već u 60. minutu izjednačuje rezultat.U 70. minutu posle neopreznog starta domaćeg igrača Zlatka Miloševića u šesnaestercu sudija pokazuje na belu tačku-penal.Penal je uspešno realizovan i gosti vode sa 2:1.

Domaći igrači su videli da je vrag odneo šalu ,skupili su svoje redove ,zaigrali ozbiljnije i posle asistencije Kostića , Marko Lukić postiže izjednačujući gol i konačan rezultat utakmice 2:2.

Sve u svemu može se reći da je ovo bila dobra provera za oba tima ,da su provereni skoro svi igrači oba tima a to je i bila svrha ove utakmice da se dođe do zaključka koliko ova ekipa može da postigne u prvenstvu sa ovim sastavom .

Za ekipu Trnave su igrali ovi igrači :

1-Radojević Nenad

2-Marko Mijović

3-Nojkić Saša

4-Zlatko Miloševića

5-Lukić Darko

6-Marković Veljko

7-Dašić Stefan

8-Milošević Aleksandar

9-Rajić Aleksandar

10-Mirković Nemanja

11-Aleksić Nikola

Rezervni igrači koji su još ulazili u igru :
-Kostić Dragan

-Vacić Nikola

-Lukić Marković

-Nikolić Vladan

-Nojkić Mile

-Dogančić Mladen

-Filić Mladen

Related posts