Novčane nagrade za blizu 200 jagodinskih osnovaca, srednjoškolaca i studenata na takmičenju u klizanju

Print Friendly, PDF & Email

Novčane nagrade za blizu 200 jagodinskih osnovaca, srednjoškolaca i studenata na takmičenju u klizanju

Trodnevno takmičenje u klizanju po posebnom programu za grad Jagodinu koje Skupština grada organizuje svake godine na kraju sezone klizanja, tradicionalno je okupilo veliki broj osnovaca, srednjoškolaca i studenata, kao i brojnu publiku koja je bodrila klizače.

This slideshow requires JavaScript.

Ovom prilikom oko 200 đaka iz jagodinskih osnovnih, seoskih i gradskih škola, srednjih škola i studenata koji su se takmičili pojedinačno ili u ekipnoj konkurenciji, dobilo je novčane nagrade u rasponu od 4.000 dinara, koliko je iznosila nagrada za prvo mesto u pojedinačnoj konkurenciji i po članu ekipe u štafetno-ekipnoj konkurenciji, pa do 1 000 dinara koliko je iznosila nagrada za takmičare koji su se plasirali od šestog pa do nižeg mesta na tabeli.

U ekipnom takmičenju u kategoriji osnovnih škola najbolji rezultat ostvarili su đaci osnovne škole „Milan Mijalković“, drugo plasirana je ekipa školae „17.oktobar“, dok su đaci iz škole „Boško Đuričić“ zauzeli treće mesto. Četvrto mesto pripalo je osnovcima škole „Joca Milosavljević“ u Bagrdanu, peto školi „Ljubiša Urošević“ u Ribaru, šesta je „Rada Miljković“, sedmo mesto osvojila je škola „Goran Ostojić“, osnovna  škola „Vuk Karadžić“ u Glogovcu, dok je deveto mesto pripalo školi „Radislav Nikčević“ u Majuru.

Zlatna prehrambena boja Davidov kalupi Jagodina

Od srednjoškolaca najbolje vreme ostvarili su đaci gimnazije „Svetozar Marković“, drugi su bili učenici ekonomske škole „Slavka Đurđević“, treće mesto pripalo je elektro-građevinskoj školi „Nikola Tesla“, četvrto medicinskoj školi „Milutin Milanković“, dok su đaci Prve tehničke škole zauzeli peto mesto.

U konkurenciji fakulteta najbolji su bili studenti Fakulteta pedagoških nauka u Jagodini.

Preuzeto sa jagodina.org.rs a video snimak sa Kopernikus RTV Jagodina

Related posts