SFS Borac,pripreme za prolećnu sezonu

Print Friendly, PDF & Email

SFS Borac,pripreme za prolećnu sezonu

Fudbaleri SFC Borca  pripreme za prolećnu sezonu počeli su 28.januara.

Ekipu je u prolaznom roku napustio samo jedan fudbaler,a spisak igrača koji su došli tokom zime pokazuje da će ova ekipa napredovati na tabeli .

SFS Borac je odigrao i dve kontrolne utakmice.Staklarci su pobedili Mijatovac u Ćupriji rezultatom 2:1.a utakmice sa omladincima Napredka iz Kruševca na stadionu u Popovcu završena je rezultatom 1:1.

Darko Miladinović,FK SFS Borac je izjavio :

Mislimo da smo dobili prava pojačanja,da smo dobili pobednički mentalitet  sa njima i da ćemo zadržati sam vrh tabele,što nam je i cilj.Takođe smo dobili  teren na korišćenje u Petrovcu.Imamo još par utakmica do 11 marta.”

Stefan Šalja,FK SFS Borac je izjavio:Biće naporno,ali mi to sve treba da prođemo kao ekipa .

Prva utakmica drugog dela sezone zone zapad na programu su 11 marta.A na stadionu kraj staklare biće odigran derbi susret sa Trajalom iz Kruševca koja je prvoplasirana ekipa u ligi.

Darko Miladinović,FK SFS Borac je izjavio:

U početku su nam teže utakmice,posle nam dolazi  malo lakši raspored.Mislim da sve zavisi od te prve utakmice.Ako dobro uđemo u nju onda će sve biti kako treba.

Za  15 odigranih kola fudbaleri SFS Borca pobedili su u 8 mečeva,3 puta su  remizirali,zabeležili su i 4 poraza i sakupili ukupno  27 bodova i treće mesto na tabeli.

Daleko ispred su drugoplasirani OFK Topličanin  iz Prokuplja za 39,i prvoplasirani Trajal iz Kruševca sa 43 ostvarena boda.

Priča dana-Kanal M RTV
Novinar:Igor Perić
Snimatelj:Boris Kladar

Related posts