Mediji ne mogu više da skrivaju strašnu istinu o Fukušimi, ceo svet je u opasnosti

Print Friendly, PDF & Email

Mediji ne mogu više da skrivaju strašnu istinu o Fukušimi, ceo svet je u opasnosti

Preneto sa webtribune.

Prvo da se zahvalimo Fox News-u što je napokon izvestio o temi koja je cenzurisana od strane mejnstrim medija u prethodnih 5+ godina, situcaciji u Fukušimi, Japan je potpuno van kontrole.

Fox News je nedavno izvestio da su nivoi radijacije u Fukušimi sada na “nezamislivim nivoima,“ nakon više od 5 godina od katastrofalnog zemljotresa i cunamija, pa se Stiv Kvejl na SQNote zapitao zbog čega su mejnstrim mediji sve ovo vreme ćutali o tome?

Dugo smo verovali da “realnost“ ima način da “probudi“ sve, a priče koje su nadavno došle preko ENENews-a su, u najmanju ruku, dosadne. Izveštaj Fox News-a o Fukušimi možete čuti u 1. videu, dok nam u 2. videu Majk Adams preko Natural News-a, daje nove podatke o “apokalipsi zračenja u Fukušimi“ gde se stalno izbacuju otrovi u atmosferu, sada već skoro 6 godina.

U najnovijim pričama ENENews-a, 5. februara su izvestili o srceparajućim vestima da je nedavno prijavljen rekordno visok broj smrtnih slučajeva kitova, oko Havajskih ostrva, gde su bolesne i gladne životinje navodno “misterija“ za stručnjake. Izveštavajući o leševima životinja rasutim širom ostrva, kako takozvani stručnjaci mogu da ne znaju da su za to krivi otrovi Fukušime koji se godinama ulivaju u naše okeane?

Kako nam Adams govori u svom videu, održivost svih života širom severne hemisfere je u opasnosti, a kompletni mejnstrim mediji su do sad bili u režimu potpunog pomračenja, osim ovih nedavnih izveštaja. Da li CNN, MSNBC i ostali misle da ako oni ne izveštavaju o Fukušimi, onda je ono što se dešava sa ribama u našim okeanima “lažna vest“? Da li oni misle, da ako ne možemo bukvalno da vidimo zračenje, da ga onda nema?

U proteklih nekoliko godina, objavljivane su jedna horor priča za drugom o tome kako morski život izumire širom Tihog okeana i zapadne obale, od Aljaske do Kalifornije. Takođe, tokom nekoliko poslednjih godina je od strana ENENews detaljno su dokumentovane masovne smrti životinja širom sveta o kojima evidenciju vodi End Times Propehecy, i jasno je da su mejnstrim mediji u potpunosti izneverili javnost o Fukušimi.

Još jedna skorašnja priča ENENews-a po pitanju iznenadnog priznanja Fox News-a o tome da je Fukušima van kontrole, istakla je nekoliko fraza koje je Fox koristio u svom izveštaju, koje pokazuju koliko su mejnstrim mediji zaista bili van realnosti tokom prethodnih 5 i više godina.

Fox News, 8. februar 2017. godine: “Adam Husli, koji je izveštavao sa tog područja 2011. godine, nakon katastrofalne krize, rekao je jutros da su otrkivena nova curenja goriva… On je rekao da su kritičari, uključujući i američku vojsku 2011. godine, dugo dovodili u pitanje da li Tokyo Electric Power Co. (TEPCO) i zvaničnici daju tačne informacije o ozbiljnosti radijacije… On je dodao da kritičari sada dovode u pitanje da li je radijacija sve vreme bila ovako ozbiljna.“

Fox News video transkript, 8. februar 2017. godine: “Stručnjaci veruju da rastopljeno gorivo curi unutar fabrike gotovo svakodnevno… 2011. godine niko nije znao o rastućoj pretnji koja danas samo nastavlja da se pogoršava… Vau, kakva luda priča… Neki ljudi se pitaju, “Da li je bilo ovako loše od samog početka“?“

Sasvim neočekivano, nakon svih ovih godina ćutanja, Washington Post je zapravo na kraju izvestio o Fukušimi 8. februara u priči u kojoj su pitali: “Da li nivo radijacije može biti još veći? Verovatno. 530 siverta je zabeleženo sa određene udaljenosti od istopljenog goriva, tako da u stvarnosti ona može biti 10 puta veća nego što je zabeleženo,“ rekao je Hideyuki Ban, jedan od direktora nuklearnog informativnog centra građana.

Uništavajući naše okeane a samim tim i naš lanac ishrane, SQAlert pokazuje da većina Amerikanaca u potpunosti nema pojma šta se dešava sa Tihim okeanom i duž zapadne obale Amerike.

Samo neznanje američkog naroda je delo mejnstrim medija, jer su zanemarili da izveste o onome što bi mogla biti najvažnija zdravstvena priča u Americi i severnoj hemisferi danas – priča koja je do sada bila kompletno van radara mejnstrim medija. Pa, zašto bi mejnstim mediji držali Fukušimu “u mraku“ skoro 6 godina i zašto iznenada sada izveštavaju o tome šta se tamo dešava?

U nedavnoj priči Majka Adamsa na Naturals News, on izveštava da “postoje trenuci kada sam ubeđen da je čovečanstvo samoubilački kult kompletnih idiota čiji je jedini pravi uspeh da otkriju sve nepristojne načine da se odvrate od realnosti.“ Adams ističe da, dok je većina naroda bila fokusirana na Super Bowl i Lejdi Gagu, katastrofa u Fukušimi je postala mogo gora… a mejnstrim mediji su ćutali.

Činjenica da su mejnstrim mediji naizgled skrenuli sa svog puta prikrivanja onoga što se dešava u Fukušimi sada već gotovo 6 godina, naslućuje da bi u igri moglo biti nešto mnogo više.

U završnom videu, Aleks Džons sa Infowas, govori o Fukušimi i masovnim zamračenjem mejsnstrim medija i prikrivanju koje se dešava već preko 5 godina, poredeći to šta se dešava u Fukušimi sa klimatskim promenama i globalnim zagravanjem, dokazujući nam da mejnstrim mediji imaju “plan,“ pitajući se: “šta oni to još uvek kriju?“

Related posts