Da li Standard u Jagodini gleda vremensku prognozu?

Print Friendly, PDF & Email

Da li Standard u Jagodini gleda vremensku prognozu?

Jagodina Srbija 7 2 2017 vreme danas

Danas smo na ulicama našeg prelepog grada gledali nove epizode “Jagodinske skrivene kamere “

U podne  usred zime ,kad mu vreme nije ,po srednje jakom pljusku ,radnici Standarda iz Jagodine su izašli na ulice da peru ulicu i trotoare .

Narod ,ko narod ,prolazi i dobacuje ,radnici drže šmrk smrznutom rukom i verovatno u sebi psuju svoje šefove  koji su ih isterali da po pljusku peru ulice .

Drugi pak viču da je to nova “Jagodinska skrivena kamera ” i očekuju da  neko iskoči iza kioska ili džbuna i vikne im “Uhvaćen si “

Drugi pak pitaju -ko će da plati svo to bespotrebno razbacivanje vode ,jer po dugoročnoj prognozi nailazi talas hladnog i kišovitog vremena sa mogućnošću novih snežnih padavina .Treći pak dobacuje da će vodu platiti isti oni koji će platiti i novogodišnju rasvetu koja će se izgleda skinuti oko uskrsa -dakle narod !

A prognoza je ova :Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 6 C, najviša od 4 C na severozapadu do 9 stepeni na jugoistoku, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vodostaj reka u porastu zbog topljenja snega  ali još nema opasnosti od poplava jer se predviđa hladnije vreme .

Narod ko narod ,gunđa -nezadovoljan  opštim stanjem u državi  a političari ko politačari zauzeti dovodjenjem stranih investitora u mesto “Gde se Srbija najbrže razvija “pa ne vide koliko je narodu loše ,jer “Sit gladnom ne veruje !!

Related posts