Miloš Stanojlović, potpredsednik Jagodina Black Hornets, umalo pogodio tačan rezultat sinoćnjeg Super Bowl-a!

Print Friendly, PDF & Email

Miloš Stanojlović, potpredsednik Jagodina Black Hornets, umalo pogodio tačan rezultat sinoćnjeg Super Bowl-a!

Twit @kafblackhornets

Nju Ingland Pejtriotsi novi su šampioni NFL, pošto su u 51. Superboulu savladali Atlantu u Hjustonu, posle produžetka 34:28.

Nju Ingland Pejtriotsi ušli su u istoriju kao prva ekipa koja je uspela da preokrene deficit od 25 poena, pošto su gubili 28:3, a Tom Brejdi, koji je prebacio Superboul rekord od 466 jardi uz dva pasa za tačdaun i intersepcijom, te postao prvi kvoterbek sa pet šampionskih prstenova i naravno MVP Superboula 51.Brejdi je u poslednjih 15 minuta odigrao meč karijere, s lakoćom je osvajao jarde, maksimalno kažnjavao loše odluke rivala i sa dva TD doneo produžetak, a tamo još lakše stigao do end-zone da bi raninbek Džejms Vajt presudio Falkonsima.

Pobednička prognoza na sajtu B92

Velikog odjeka ova utakmica imala je i u Srbiji, dok se na sajtu B92.net/sport izdvojio komentator pod imenom „stršljen crni“, koji je zamalo pogodio ishod finala.

On je nekih desetak minuta pre početka meča  prognozirao pobedu Nju Inglanda rezultatom 38:28 i bio zamalo neprecizan. Ipak, verovatno ni on nije očekivao ovakav rasplet na stadionu u Hjustonu.
Ubrzo smo saznali da je srećni twit poslao Miloš Stanojlović ,potpredsednik kluba američkog fudbala iz Jagodine -Black Hornets ili Crni Stršljeni .Američki fudbal u Jagodini ima dugu tradiciju .Dosad su u Jagodini bila čak tri kluba ali ovaj zadnji je tek stvorio uslove da egzistira i napreduje .

Jagodina Black Hornets

Jagodina Black Hornets je ekipa u drugoj Srbskoj SAAF ligi ,sa perspektivom da dogodine igra u prvoj  ligi .Sa željom za napredovanje uprava je dovela Ryan M. Pahosa koji  je potpisao za Jagodina Black Hornets .Rajan je vlo svestran igrač ,igra na više pozicija u timu Wide Receiver, Quarterback i njegovo iskustvo će biti neprocenjivo u dresu novog kluba . Čestitamo Rajanu i Jagodinskim Crnim Stršljenima na potpisivanju ovog ugovora.

Related posts