Srbija nikad polularnija izjavio Dragan Marković Palma

Print Friendly, PDF & Email

Srbija nikad polularnija izjavio Dragan Marković Palma

Na izjave Vuka Jeremića o situaciji u SPS-u, dugogodišnji partnere te stranke i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković izjavio je da Srbija nikada nije bila popularnija u međunarodnim odnosima nego danas i da koalicija SPS/JS ima sa SNS partnerski odnos.

Postavljanje kamen temeljca za novu AUNDE fabriku u Jagodini

– Vi niste bili dugo u Srbiji, pa nije čudno što ne znate niššta o današšnjoj Srbiji, kakav ugled užživa u svetu. To nije čudno, ali je čudno da vi žželite da budete predsednik držžave koju uopšte ne poznajete – kaže Marković.

Osvrćući se na to što je Jeremić najavio predsedničku kandidaturu i komentarisao odnose u vladajućoj koaliciji i položžaj Srbije danas u svetu, Marković kaže:

– Treba da znate da nikada višše kao u poslednje četiri godine nije dolazilo predsednika i premijera svetskih sila u Srbiju i da nikada višše nije srpski premijer bio u zvaničnim posetama, nego što je to bio premijer Srbije Alekdandar Vućić. ŽŽelim da vas informiššem da se u Srbiji desio narod koji hoće da predsednik Srbije bude Aleksandar Vučić – rekao je on.

Preneto sa sajta:
IZVOR TEXTA

Related posts