DOO Džambo iz Jagodine lider u distribuciji hrane u Pomoravlju

Print Friendly, PDF & Email

DOO Džambo iz Jagodine lider u distribuciji hrane u Pomoravlju

Firma DOO Džambo je sa radom počela sada već davne 2003 godine. Osnivači su bračni par Mario i Jasmina Jocić sa jasnom vizijom da stvore jaku porodičnu firmu kojom će se ponositi. Aprila 2004 godine potpisuju ugovor sa FSH GEBI iz Čantavira i postaju ekskluzivni distributeri na celoj teritoriji Pomoravlja. Razvitkom svoje poslovno prodajne mreže narednih godina uspevaju da se već 2010 god prošire od Ražnja na jugu do Sopota na severu i od Svilajnca na zapadu do Rekovca na istoku.

Džambo prodajni salon

Svojom poslovnosću DOO Džambo preuzima lidersku poziciju u distribuciji i prodaji GEBI proizvoda, zauzimajući jednu od prva četiri mesta na lestvici svih distributera po količini prodate stočne hrane.

Gebi distributer za 2014. godinu

Danas DOO Džambo u svom sastavu ima 20 maloprodajnih objekata kao i 2 veleprodaje u Jagodini i Pojatima. Trenutno snabdeva oko 100 prodavnica stočne hrane i 30-tak farmi.

Sa željom da postanu dominantni u prodaji stočne hrane, krajem 2013 godine otvaraju veleprodajni market od 600 m² na regionalnom putu Jagodina-Svilajnac, u selu Ribare.

Pored stočne hrane u svojim maloprodajama, DOO Džambo prodaje i hranu za kućne ljubimce, komponente za stočnu hranu, semensku robu i sav prateći materijal.

Danas je DOO Džambo izrastao u firmu koja ima preko 30 zapošljenih i voznim parkom od dva kamiona, četiri kombija i dva manja vozila za razvoz svojih proizvoda.

Posebno su ponosni na svoj sopstveni brend Džambo pet i Džambo dog za koji imaju licencu veterinarski kontrolni broj RS-35-006.

Kao pouzdani partneri i svojom stabilnom poslovnom politikom uspeli su da imaju veliki broj zadovoljnih mušterija i partnera. Sa zadovoljstvom čekamo nove partnere i klijente, posetite nas i uverite se dobrom i brzom uslugom kao i cenama koje su najniže.

Kao društveno odgovorna firma DOO Džambo učestvuje svojim donacijama u sponzorisanju raznih klubova i humanitarnim akcijama.Ovim člankom se sportski kolektiv kluba američkih fudbalera Jagodina Black Hornets  zahvaljuje DOO Džambo na sponzorisanju kluba .

Džambo DOO
7 juli 35
35000 Jagodina

035/282-505

063/600-158

www.dzambo.rs

Related posts