POLYSORBATE 80 KOJI SE NALAZI U VAKCINAMA IZAZIVA TRAJNI STERILITET…

Print Friendly, PDF & Email

POLYSORBATE 80 KOJI SE NALAZI U VAKCINAMA IZAZIVA TRAJNI STERILITET…

O svinjskoj gripi i pratećim manipulacijama mogli smo već i doktorirati, zar ne? Znate li da od 13.700 slučajeva, testiranih u Kaliforniji zbog simptoma sličnih gripi, njih 86% uopće nije imalo gripu, a svinjska gripa je potvrđena kod 2% uzoraka? Znate li da je lani Predsjednikovo vijeće savjetnika za znanost i tehnologiju (SAD) upozorilo da je svinjska gripa prijetnja naciji i da bi se svi trebali cijepiti? Tim vijećem je predsjedao John Holdren, koji se u prošlosti već zalagao za MASOVNU STERILIZACIJU UBACIVANJEM LIJEKOVA U HRANU I VODU TE NAMETANJEM PRISILNIH POBAČAJA.

 

aditivi_opasni_e_brojevi

I, gle čuda, upravo u cjepivu protiv svinjske gripe (a i u mnogim drugim) nalazi se polisorbat 80 (poznatiji pod nazivom Tween 80), za kojeg se zna da UZROKUJE NEPLODNOST I SPONTANE POBAČAJE. Jedna studija sa Sveučilišta Missouri pokazala je da je BROJ SPERMIJA U UZORCIMA NA PODRUČJU SAD-A I EUROPE PAO ZA PREKO 50% U ZADNJIH 70 GODINA. Mislite da je to čista slučajnost u razdoblju kada su cjepiva sa sterilizacijskim komponentama postala nešto potpuno uobičajeno?

Borbu protiv svinjske pandemije, koje nikada nije ni bilo, platili su porezni obveznici. Narod se odbio cijepiti i onda su nas BEZDUŠNO LAGALI DA ĆEMO CJEPIVA VRATITI PROIZVOĐAČU UZ POVRAT NOVCA. (Valjda im niste povjerovali?) Ove godine je smišljen novi pokušaj prevare. Bez fanfara u javnosti, CJEPIVO PROTIV SVINJSKE GRIPE SMIJEŠANO JE U SEZONSKO CJEPIVO. Možda ostane nezapaženo. Ovo što slijedi pročitajte više puta. Dakle, neki od sastojaka cjepiva protiv svinjske gripe su (sastojci se razlikuju, ovisno o proizvođaču): kalijev klorid (neurotoksin), timerosal (neurotoksin), neomicin (imunotoksin), formadelhid (kancerogena tvar), polietilen glikol (sistemski toksin), beta-propiolakton (kancerogena tvar), polimiksin (neurotoksin), skvalen (neurotoksin)… Biste li djecu cijepili ovim koktelom? BI LI SE UOPĆE ITKO CIJEPIO, KADA BI ZNAO ČIME SE TRUJE?
Izgleda da je narod počeo puhati i na hladno. Stotine tisuća ljudi u Ukrajini odbija cijepljenje protiv difterije, dječje paralize, hepatitisa, tuberkuloze i dr. U Indoneziji su prekinuli brojne programe cijepljenja kod djece, sumnjajući da je njihova zemlja poligon za testiranje. Kriju li se iza naširoko reklamiranih kampanja cijepljenja po nerazvijenim zemljama depopulacijske ambicije centara moći? Cijeli taj sustav
nikada ne spava. Držite oči širom otvorene, kuhinja iznenađenja radi danonoćno.

Originalni text,a preneseno je odavde !

Related posts