Amaris Extra 035-roba na meru

Print Friendly, PDF & Email

Amaris Extra 035-roba na meru.

Nekada mi je jedan prijatelj rekao da se prave stvari nalaze po uglovima kafića a ne za šankom (to je bilo njegovo stručno mišljenje i odgovor na moje ,po malo naivno pitanje “Gde naći lepu devojku u ovom krkljancu od kafića “).

Amaris extra035-asortiman robe

Kao i sa devojkama tako je i u ostalim stvarima u životu -dobre i fine stvari nalaziš gde se najmanje nadaš .U samom ćošku naše jagodinske pijace-lokal D9,  sam našao malu radnju , punu kao oko (što reče moja supruga )koja ima sve što Vam treba ako želite da napravite tortu -recimo detetu za rodjendan .

 

 

 

 

 

 

Amaris svećica za tortu radjena Davidov kalupima
 

Imaju i ukrase za torte,šećerne slike ,podmetače ,fondan,vatromet,boje za kolače ,arome,šlag na meru i u kesicama ,čokoladu u prahu i običnu, sitne kolače ,kokos ,kakao,bombone  i iz sopstvene proizvodnje svećice za torte .

Na ideju da pokrenu sopstvenu proizvodnju svećica za torte su krenuli  jer nisu bili zadovoljni  sa oblicima i kvalitetom  svećica koje su imali u ponudi .Pošto su početnici u tom poslu i nisu imali nikakvo početno predznanje ,malo su konsultovali Google i videli da imaju sreću jer je u Jagodini postojala firma koja pravi kalupe za sveće .Pozvali su Davidov kalupe  i vrlo brzo našli zajednički dogovor oko svega .Rezultat toga su svećice u obliku Helo Kiti ,male mede i autića. Sve modele možete videti u našem albumu  na našoj Facebook stranici .

 

 

A unutra će Vas lično dočekati gazdarica Marija ,ljubazna i uslužna .

Dodjite i uverite se sami u sve to !

AMARIS EXTRA 035-064/41/4444/7

Related posts